AcasăNewsO nouă bătaie în traficul din Capitală! Vatmanița a lăsat tramvaiul și...

O nouă bătaie în traficul din Capitală! Vatmanița a lăsat tramvaiul și a luat la rost o șoferiță / Le-a despărțit poliția – VIDEO

tramvaiO nouă bătaie în traficul din Capitală! Vatmanița a lăsat tramvaiul și a luat la rost o șoferiță / Le-a despărțit poliția - VIDEO

Scene șocante au fost filmate în Sectorul 5 al Capitalei, în zona Pieței Rahova! Fără să-i pese de călători, o femeie care conducea un tramvai de pe linia 32 a coborât din vehicul pentru a se lua la bătaie cu o șoferiță.

Scandalul s-a terminat doar după ce au intervenit polițiștii.

Șoferiță agresată de o vatmaniță

Șoferița agresată ar fi oprit mașina la semafor chiar pe linia de tramvai, moment în care vatmanița s-a înfuriat și a coborât din vehiculul în care erau mai mulți călători.

Imediat, între cele două a izbucnit un scandal violent. Potrivit unor surse citate de Realitatea PLUS, la un moment dat, vatmanița, o femeie în vârstă de 50 de ani, a scos cheile mașinii din contact și le-a aruncat pe stradă, unde au fost distruse de mașinile care rulau.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și loviri sau alte violețe. La rândul său, STB a început o anchetă internă, iar vatmaniței agresive i-a fost interzis să iasă pe traseu.

author avatar
Andreea Vlad
1.393 afisari

10 COMENTARII

  1. Foarte bine a făcut vatmanița, trebuia să treacă peste ea cu tramvaiul!…
    Vă mai aduceți aminte de coloratul Lucescu?…acolo a fost invers, țiganul a vrut să-l ia la bătaie pe vatman!…
    Zi mahala și ciocul mic…

    • Și coloratului i-a reparat stb-ul mașină ptr că acolo Lucescu avea voie să vireze la stânga! Vatmanul e bun de plată! Înainte de a vorbi e bine sa te interesezi de situația respectivă nu să vorbești fără să cunoști toate amănuntele!

      • @ike 2023-02-16 0:16 0:16:45
        IKe….in 2016,acum 7 ani mergeam cu acelasi tramvai 32 alexandria unirii.In curba de la chirigiu-academia tehnica militara unul cu un cazan de e46 rosu a zis ca are acceleratie….nu a avut….a intrat asta cu tramvaiul in el…50 tone versus 2 tone….la 45 km/h…..i-a dat dauna totala….era si o mamaitza „incarcerata” pe scaunul din dreapta…..asa cum am afirmat…ASA E IN RAHOVA….ASA A FOST DIN TOTDEAUNA….

  2. Eram acolo. A coborat vatmanitza cu un drug de fier si a fost cat pe ce sa-i farame craniul pitipoancei (ca pitipoanca era si avea ”gip”). A trecut drucul de fier cu doar 5 cm peste craniul aleia. Dupa aia a prinso de par si a izbit-o de capota masinii . Cand i-a dat drumul a cazut ca o zdreanta ce este. Avea fatza plina de sange si un dinte spart . Murmuta :” mi-am stricat buzele”. I-a mai dat vatmaniza un sut in c u r si a plecat spre tramvaiul ei.

  3. FELICITARI VATMANITEI…ASA AR TREBUI FACUT TUTUROR BIVOLILOR SMECHERI DIN TRAFIC…MULTI MERITA O CHELFANEALA SORA CU AIA CU COASA…MILITIA RUTIERA ZISA SI POLITIE NICI NU EXISTA IN TRAFIC….O GASESTI IN BOSCHETI …PENTRU AMENDA CONTRA SPAGA….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger