AcasăNewsO noua atentionare nowcasting COD GALBEN de la meteorologi

O noua atentionare nowcasting COD GALBEN de la meteorologi

Cum s-a intamplat si in zilele precedente, in anumite zone din tara, prima parte a zilei de joi aduce ceata. Drept urmare, participantii la trafic sunt sfatuiti sa tina cont de conditiile meteo nefavorabile si sa circule cu prudenta.

Chiar daca la aceasta ora in Capitala soarele straluceste cu putere, in doua judete din vestul tarii ceata acopera vazduhul, scazand simtitor vizibilitatea. Din cate anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, printr-o atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, negura se va semnala, pana la ora 11, cel putin, in zonele joase din judetele Caras-Severin si Timis, inclusiv in perimetrul orasului Timisoara.

Si cum ceata – care va diminua vizibilitatea local sub 200 de metri, izolat si sub limita a 50 de metri – se va semnala si in dreptul drumurilor nationale si europene aferente celor doua judete, atat soferilor, cat si pietonilor li se recomanda sa fie atenti la drum, pentru a nu risca sa fie implicati in evenimente rutiere nedorite.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger