AcasăNewsO motocicleta s-a rasturnat si a luat foc pe Autostrada Soarelui!

O motocicleta s-a rasturnat si a luat foc pe Autostrada Soarelui!

Pompierii, în alertă! Incendiu la o grădiniță din Dâmbovița. Copiii aflați în incintă au fost evacuați

Experienta datatoare de fiori pentru un motociclist care se intorcea, sambata la amiaza, de la Constanta catre Capitala. Autovehiculul pe doua roti pe care il conducea a pierdut la un moment dat traiectoria si s-a rasturnat.

Circulatia pe sensul catre Capitala al Autostrazii Soarelui a fost afectata, asadar, de un incident rutier nedorit, la care au fost martori soferii care aveau drum, la ora respectiva, pe A 2. Mai precis, o motocicleta s-a rasturnat pe carosabil, iar in urma impactului cu terasamentul a fost cuprinsa de flacari. Accidentul a avut loc, potrivit Centrului Infotrafic, in jurul orei 14.30, pe Autostrada Bucuresti-Constanta (A2), la kilometrul 152 al sensului catre Capitala.

Pentru moment nu se cunosc informatii despre starea motociclistului care conducea vehiculul, dar nici daca exista vreun alt pasager pe motor, la momentul producerii accidentului.

Ce se stie insa este faptul ca traficul rutier in zona a fost afectat circa o ora, ca urmare a accidentului urmat de incendiul care a afectat autovehiculul pe doua roti. Cauza accidentului va fi stabilita de politisti, in cadrul unei anchete.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger