AcasăNewsO moldoveanca de 25 de ani, alaturi de comandantul vasului Costa Concordia...

O moldoveanca de 25 de ani, alaturi de comandantul vasului Costa Concordia in momentul naufragiului!

Domnica, tanara care s-ar fi aflat alaturi de comandantul Costa Concordia in momentul tragediei (foto: captura Daily Mail)

Tanara Domnica Cemortan, originara din Moldova, s-ar fi aflat alaturi de comandantul navei Costa Concordia in momentul in care vasul de croaziera, cu peste 4.200 de oameni la bord, a naufragiat dupa ce a lovit un banc de nisip.

Domnica, tanara care s-ar fi aflat alaturi de comandantul Costa Concordia in momentul tragediei (foto: captura Daily Mail)

Blonda in varsta de 25 de ani, originara din Chisinau, ar fi fost pe punte, alaturi de comandantul Francesco Schettino, dupa ce, anterior naugrafiului vasului, fusesera vazuti impreuna la restaurantul navei, titreaza Daily Mail. In opinia procurorilor italieni, Domnica ar fi unul dintre martorii cheie in ancheta naufragiului navei Costa Concordia, care a esuat vinerea trecuta, in apropiere de Insula Giglio, in largul Mediteranei. Conform jurnalistilor britanici, Dimnica ar fi recunoscut ca a luat cina cu Schettino, dar a motivat ca se afla pe punte cand nava a lovit bancul de nisip pentru a le da instructiuni unor pasageri vorbitori de limba rusa.

Capitanul vasului Costa Concordia, in arest la domiciliu. AFLA de ce nu a fost, de fapt, ultimul om ramas pe nava!

Capitanul Costa Concordia a refuzat ordinul de a se intoarce pe vas, pentru a coordona operatiunile de salvare

Costa Concordia, marturii terifiante: Pasagerii s-au luptat cu membrii echipajului pentru a se salva

Capitanul vasului de croaziera Costa Concordia, esuat in Italia, a fost arestat – VIDEO

Marturii emotionante ale romanilor aflati pe vasul de croaziera Costa Concordia, esuat in Italia

Pana la acest moment, bilantul tragediei vasului de croaziera Costa Concordia, esuat vineri noapte, a ajuns la 11 morti si 20 de disparuti. Capitanul Francesco Schettino se afla in arest la domiciliu, fiind acuzat de abandonarea navei si omor prin imprudenta dupa ce, aflat la comanda sa, pachebotul cu peste 4.200 de oameni la bord -turisti si membri ai echipajului- a naufragiat in apropiere de Insula Giglio. Comandantul a fost acuzat de catre unii dintre pasageri ca vasul ar fi navigat periculos de aproape de tarm, pentru ca Schettino a vrut sa-si salute un coleg marinar. Ba mai mult, capitanul este acuzat ca a parasit nava inainte ca toti pasagerii sa fie salvati. In apararea sa, in timpul audierilor de marti, Francesco Schettino a sustinut ca a cazut, pur si simplu, intr-o barca de salvare, in imbulzeala creata de pasageri pe punte, in momentul in care au vazut ca vasul incepuse sa se incline periculos de mult.

601 afisari

1 COMENTARIU

  1. fata asta oferea servicii barbatilor de pe vas contra cost.este clienta veche pentru italieni.rusine femeilor din moldova(natashelor)care se prostiteaza.puteau sa moara atatia oameni nevinovati ptr o femeie usuratica………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger