AcasăNewsO mireasa din Bucuresti a avut parte de surpriza vietii: Ce au...

O mireasa din Bucuresti a avut parte de surpriza vietii: Ce au facut MII DE SUPORTERI rapidisti cand au trecut pe langa ea!

Sambata, rapidistii au fost in al noualea cer, dat fiind ca echipa Rapid Bucuresti a ramas in Liga I, dupa ce a disputat un meci de baraj impotriva Concordiei Chiajna. Pentru a marca momentul, fanii giulesteni au parcurs pe jos distanta dintre Giulesti si stadionul din Stefan cel Mare, unde a avut loc partida, trecand si pe langa doi miri care tocmai iesisera din biserica.

Din imaginile surprinse de unul dintre suporteri se poate vedea ca nuntasii au fost usor speriati de multimea microbistilor, majoritatea barbati trecuti de 30 de ani, cu busturile goale. Insa, spre surprinderea lor, atunci cand au trecut pe langa tinerii casatoriti, suporterii au inceput sa cante „La multi ani, sa traiti”, ceea ce i-a facut pe miri sa rasufle usurati si chiar sa zambeasca. Momentul este cu siguranta unic si va ramane mult timp in memoria nuntasilor si a mirilor.

Clipul a fost ulterior postat si pe Youtube, uimind pe toti cei care isi imaginau ca microbistii sunt barbati duri care nu pot fi miscati de momentele emotionante, precum o nunta.

Bucuria suporterilor a fost si mai mare dupa ce la finalul partidei scorul arata 2-1 pentru Rapid, echipa ramanand astfel in Liga I.

[youtube]7E20gQUweaA[/youtube]

Foto: rtv.net

author avatar
Alina Costache
981 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger