AcasăNewsO minoră VIOLATĂ și PLINĂ DE SÂNGE, ignorată TOTAL de polițiștii din...

O minoră VIOLATĂ și PLINĂ DE SÂNGE, ignorată TOTAL de polițiștii din fața ei (VIDEO)

Cei doi polițiști filmați la Galați în timp ce refuză să intervină pentru a ajuta o fată plină de sânge, despre care se spune că a fost victima unui viol, sunt cercetați disciplinar.

Foto Twitter

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele: Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, au anunțat oamenii legii.
Conform unei imagini filmate în weekend și postate pe Facebook, agenții stau în mașină de Poliție, deși în fața lor se afla o fată plină de sânge și în stare de șoc.
În imaginile filmate de un cetățean apare fata plină de sânge, mașina de Poliție, mai mulți oameni și doi angajați ai unei firme de securitate. Oamenii de pe trotuar solicită ajutorul polițiștilor care refuză să coboare din mașină, în ciuda insistențelor. Victima pare îngrozită și refuză să vorbească cu oamenii care i-au sărit în ajutor, în timp ce polițiștii asistă pasiv la întreaga scenă.

Pentru mai multe detalii, citiți și: 1. Fifor AMENINȚĂ polițiștii cu DEMITERI, după cazul din Galați
2. Interimarul MAI Fifor RETEAZĂ CAPETE: „Polițiștii care au ignorat violul din Galați ZBOARĂ!”

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
3.389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger