AcasăNewsO maşină de lux a ars ca o torţă, sub Podul Băneasa!...

O maşină de lux a ars ca o torţă, sub Podul Băneasa! (VIDEO)

exploziaO maşină de lux a ars ca o torţă, sub Podul Băneasa!

Episod grav azi, în Bucureşti. O maşină a ars ca o torță, chiar sub podul Băneasa. Trecătorii au filmat momentul în care maşina este cuprinsă de flăcări.

Maşina era parcată chiar în apropierea podului Băneasa în momentul în care a luat foc.Un bărbat trecea în acel moment prin zonă şi a văzut că din respectivul autoturism iese fum. Cel mai probabil, un scurtcircuit ar fi provocat incendiul. Poliţiştii au fost cei care l-au anunţat pe proprietar că maşina i-a luat foc.

Pompierii şi poliţia s-au deplasat de urgenţă

Nu se știe dacă incidentul a produs victime, respectiv dacă era cineva în mașină în momentul izbucnirii incendiului. În prezent, mai multe echipaje de poliție și pompieri se află la față locului. Vorbim despre două echipaje de stingere și unul de descarcerare.

Martorii spun că au văzut un fum foarte puternic, iar în mai puțin de 3-4 minute s-a produs explozia.

Autoturismul a fost distrus în totalitate, în ciuda intervenției prompte a pompierilor, care au ajuns la fața locului la doar câteva minute după ce au primit apelul la 112.

O dubă a explodat la Râmnicu-Vâlcea

Maşina respectivă a fost distrusă în totalitate, în ciuda intervenției prompte a pompierilor, care au ajuns la fața locului la doar câteva minute după ce au primit apelul la 112.

Tot astăzi, o dubiţă a explodat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. Două persoane au fost transportate la spital cu ambulanţe SAJ. Una dintre ele a suferit arsuri, iar o alta a fost rănită de suflul exploziei. O a treia persoană a suferit un atac de panică.

author avatar
Andrei Ștefan
461 afisari

2 COMENTARII

    • Ne pasa ca sa intelegem cat de nesigura si periculoasa este mandara tara care nu mai e demult a noastra. Si ca sa vedem cat de prosti sunt concetatenii nostri ca conationali, cacofonie deliberata, nu mai sunt demult.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger