AcasăNewsO mașină a luat foc pe autostrada A3 București-Ploiești

O mașină a luat foc pe autostrada A3 București-Ploiești

Un autoturism a fost afectat de un incendiu. S-a întâmplat vineri dimineață, pe A3 București-Ploiești, pe sensul spre Capitală.

Din primele informații, mașina care a luat foc se afla pe banda de urgență. „Pe autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 32, pe sensul către București, în apropierea localității Gruiu, județul Ilfov, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism ce se află pe banda de urgență” – a anunțat, vineri dimineață, 1 septembrie, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Infotrafic: nu sunt persoane rănite

Potrivit sursei citate, nu sunt persoane rănite. E bine ca șoferii să aibă în vedere faptul că, în urma acestei situații, s-a anunțat că traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și prima bandă, circulându-se doar pe banda nr. 2.

Nu se cunosc deocamdată detalii cu privire la cauzele care au dus la izbucnirea incendiului la acel autoturism.

Tot vineri dimineață, Centrul Infotrafic a informat că pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pe Centura Municipiului Râmnicu Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului autoturismului, care a fost evaluat medical. Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului.

207 afisari

1 COMENTARIU

  1. Electrice sunt prea pericoase iau foc mereu ca mașina aceea de pe nu știu ce nava unde au ars 3500 din cauza,a uneia electrice
    La noi nu specificați ca sunt electrice axtea de iau foc oare de ce ca știți modelul și știți clar ca sunt electrice de ce acoperii asta?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...