AcasăNewsO masina a luat foc pe A3

O masina a luat foc pe A3

Pompierii, în alertă! Incendiu la o grădiniță din Dâmbovița. Copiii aflați în incintă au fost evacuați

Soferii care au avut drum, marti in jurul pranzului, pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti (A3) au observat flacari la kilometrul 60. Totul la nivelul unuia dintre cele doua autoturisme implicate intr-un accident s-a iscat un incendiu.

A fost vorba despre o coliziune, ce a avut loc in zona localitatii prahovene Barcanesti, din cate s-a anuntat din directia Centrului Infotrafic din cadrul IGPR, . Din fericire, nu au existat persoane ranite in urma acestui nedorit eveniment rutier, ci doar pagube materiale, la nivelul masinii care a luat foc.

Incidentul s-a produs pe sensul catre Ploiesti al A3 si a afectat, temporar, circulatia rutiera in zona. Nu se cunosc exact conditiile in care a avut loc accidentul rutier.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger