AcasăNewsO masina a luat foc, pe A 1, in urma unui accident

O masina a luat foc, pe A 1, in urma unui accident

Pompierii au fost solicitati sa intervina de urgenta, sambata dupa-amiaza, pe autostrada A 1 Bucuresti-Pitesti, la locul unui accident auto.

Din fericire, nu a fost necesara si interventia medicilor de la ambulanta, pentru ca, din cate anunta Centrul Infotrafic al politiei Romane, nu au existat victime.

Din primele informatii rezulta faptul ca in prima faza a fost vorba despre un accident usor, mai exact o tamponare intre doua autovehicule, dar ca in urma incidentului una dintre masini a fost cuprinsa de un incendiu. Totul s-a intamplat pe sensul de mers catre Pitesti, la kilometrul 102 al Autostrazii 1.

Ce este important e faptul ca niciuna dintre persoanele aflate in masinile respective nu a fost ranita, pentru ca autoturismul afectat de foc a fost parasit la timp. Au fost, insa, pagube materiale, dar si cateva zeci de minute in care circulatia rutiera in zona a fost afectata, avand in vedere ca s-a lasat spatiu de manevra specialistilor veniti sa stinga incendiul.

Cauzele care au dus la producerea nedoritului eveniment rutier urmeaza sa fie stabilite de catre politistii care au ajuns, la randul lor, la locul accidentului.

sursa foto: ISU Bucuresti/Facebook

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger