AcasăNewsO mașină a luat foc în timpul mersului pe Autostrada Soarelui. Cozi...

O mașină a luat foc în timpul mersului pe Autostrada Soarelui. Cozi de 2 kilometri spre București

Un incident grav a avut loc, duminică, pe A2 București-Constanța, la kilometrul 104 (localitatea Dragalina, județu Călărași), sensul către Capitală.

E o zi de weekend și foarte multe persoane se întorc acasă după ce s-au relaxat pe plaja, la mare.

Se circulă bară la bară

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, un autoturism a luat foc în timpul mersului. Deocamdată, cauzele pentru care mașina a luat foc nu sunt cunoscute.

Mașina de pe A2 a luat foc, dar din fericire, nu au fost înregistrate victime.Traficul este restricționat pe prima bandă. Participanții la trafic din acel moment au fost îngroziți și au cerut imediat ajutor, apelând nuymărul de urgență 112.

Incidentul de la Dragalina, din județul Călărași, a făcut ca ziua să devină mult mai istovitoare pentru cei care sperau să ajungă repede în București.

Reamintim că, vineri, un alt incident asemănător a vut loc tot pe Autostrada Soarelui

Atunci, incidentul a avut loc la kilometrul 167, sensul către litoral, în apropierea localității Cernavodă, județul Constanța.

Traficul a revenit la coordonatele obișnuite după doar 15-20 de minute în care accesul a fost restricționat.

În weekendul trecut au fost 150.000 de turiști pe litoral, iar reprezentanți din industria turismului spun că numărul celor prezenți pe litoral este de fapt dublu faţă de cel raportat de unităţile hoteliere.

Cifrele vor fi asemănătoare sau poate chiar mai mari și la finalul acestui weekend, mai ales că el a inclus și sărbătoarea Sfânta Maria,  ziua Adormirii Maicii Domnului.

Traficul este intens pe sensul către București, iar în zona incidentului se circulă în coloană pe aproximativ 2 kilometri.

Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu intre în depăşiri riscante.

„De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, anunţă Infotrafic.

author avatar
Eli Dan Davidescu
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger