AcasăNewsO masina a lovit mai multi oameni la Melbourne: 3 morti si...

O masina a lovit mai multi oameni la Melbourne: 3 morti si zeci de raniti (VIDEO)

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de salvare si politie, care au ajutat victimele (foto: captura youtube)

Chiar in perioada in care in orasul australian se afla unii dintre cei mai cunoscuti jucatori de tenis ai lumii, care participa la primul turneu de Mare Slem al anului, in centrul orasului Melbourne a avut loc un accident teribil.

La fata locului au ajuns mai multe echipaje de salvare si politie, care au ajutat victimele (foto: captura youtube)

O masina a intrat in plin in multime, intr-o zona comericala intens circulata, in jurul orei locale 14, ucigand trei persoane si ranind alte 29, din cate anunta BBC. Din pacate, printre victime sunt si copii. Toti ranitii au fost dusi cat s-a putut de repede la spital, in grija medicilor, starea unora dintre ei fiind destul de serioasa. Aceeasi sursa mentioneaza faptul ca soferul autoturismului care a lovit oamenii aflati in calea sa a fost arestat.

Autoritatile locale au anuntat ca nu considera ca se poate pune problema unui atac de origine terorista – avand in vedere faptul ca multi si-au amintit de atacurile de la Nisa si Berlin, care s-au dovedit a fi fost de o asemenea natura. Insa incidentul este investigat, urmand a se anunta care anume au fost motivele pentru care soferul a intrat cu masina in plin in grupul de oameni nevinovati.

Pe internet au ajuns deja primele imagini cu momentul si de a locul impactului, inregistrari despre care va avertizam ca va pot afecta emotional. Din imagini se vede ca masina respectiva face cateva cercuri pe carosabil, cu soferul iesit pe jumatate pe geamul din dreapta (fiind o masina cu volanul pe aceasta parte-n.r), inainte de a lovi in plin oamenii aflati in cale:

[youtube]GAOY9sDR91I[/youtube]

[youtube]7V5evwIFNF8[/youtube]

[youtube]9jbAV3IPmTU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger