AcasăNewsUPDATE O masina a cazut in Lacul Floreasca: O victima, identificata

UPDATE O masina a cazut in Lacul Floreasca: O victima, identificata

(captura realitatea.net)

UPDATE 2 – Echipele de interventie au reusit sa scoata autoturismul din apa Lacului Floreasca. In masina a fost gasit trupul unui barbat, aflat pe scaunul din dreapta fata.

UPDATE Pana la aceasta ora specialistii in operatiuni de salvare au identificat o victima, un barbat, al carui trup este blocat intre pedalier si scaunul masinii, a precizat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, potrivit RealitateaTV.

O masina a cazut in Lacul Floreasca (captura realitatea.net)

O masina a cazut in Lacul Floreasca din Capitala, dupa ce a rupt parapetii de protectie. Scafandrii sositi la locul accidentului cauta de minute bune eventualele victime aflate in autoturism.

Echipele de interventie sosite de urgenta in zona incearca sa gaseasca persoanele aflate in masina, informeaza Mediafax. Conform purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, apelul de urgenta a fost primit la 13.29. Pana la aceasta ora nu se cunoaste exact numarul pasagerilor din masina care a ajuns in Lacul Floreasca. Potrivit martorilor, in autovehicul s-ar fi aflat mai multe persoane.

Masina a rupt parapetii de protectie de pe Podul Floreasca, in zona stavilarului, si s-a scufundat in intregime, a explicat Vasile. Pentru a ajuta la scoaterea autoturismului din apa, in zona a fost chemata o macara. Deocamdata nu se cunosc cauzele producerii accidentului.

Stire in curs de actualizare!

754 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger