AcasăNewsO mama si bebelusul ei, izbiti pe trecere

O mama si bebelusul ei, izbiti pe trecere

Polițiștii, în alertă! Un bancomat a fost spart. Hoții au reușit să fugă cu banii (sursa foto: Facebook)

Clipe de groaza pentru o femeie si copilasul ei. O masina i-a lovit, chiar in timp ce incercau sa traverseze pe o trecere de pietoni.

UPDATE: Vesti cumplite de la Suceava. Conform presei locale, femeia lovita de masina in timp ce trecea strada regulamentar a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva. In tot acest timp copila ei ramane in grija doctorilor, starea fetitei fiind una delicata.

Victima era jandarm.

 

 

Accidentul a avut loc miercuri la Suceava. Martorii au fost cei care au chemat ajutor medical pentru mama si fetita aruncata din caruciorul in care fusese asezata de catre cea care i-a dat viata, la fata locului ajungand cadre de la ambulanta. Din cate a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Suceva, intr-o interventie telefonica la Antena3, la volanul masinii care a lovit fetita de un an si jumatate si pe mama ei, o femeie de 40 de ani, se afla un tanar de 26 de ani. Si ca testarea cu etilotestul a barbatului a avut rezultat negativ. In cazul de fata se fac cercetari, fiind deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger