AcasăNewsO mama DISTRUSA! Cum i-au inapoiat trupul neisufletit al fiului: “Nu faci...

O mama DISTRUSA! Cum i-au inapoiat trupul neisufletit al fiului: “Nu faci asta unui parinte care si-a pierdut copilul!

O mama din statul american Ohio a avut parte de un nou soc, dupa moarte fiului ei, cand s-a dus la crematoriu sa ridice cenusa baiatului. Femeia a primit in pungi de supermarket ceea ce a mai ramas din trupul neisufletit al baiatului.

Nancy Bronner, o mama din Ohio care si-a pierdut fiul in varsta de 17 ani, pe TJ Mitchell, in luna septembrie anul trecut din cauza unei boli de inima, a fost profund indurerata cand s-a dus sa ia ce a mai ramas din baiatul ei incinerat… cenusa lui era pusa in pungi de supermarket.

Inca de la varsta de 15 ani fiul ei si-a exprimat dorinta de a fi incinerat atunci cand va murit. Asa ca atunci cand a decedat, urmare a unor probleme la inima, trupul sau a fost dus la crematoriu pentru a fi ars, iar cenusa sa trebuia impartita in patru urne, pentru a fi luata de membrii familiei, informeaza dailymail.co.uk.

„Am vrut doar sa-mi mai ating copilul pentru ultima data”, a spus femeia „Asa ca am deschis urna, si am gasit in urna o sacosa obisnuita de la un supermarket. Cei de la pompe funebre au pus cenusa fiului meu intr-o punga Walmart”, a mai povestit Bronner.

Femeia vrea acum sa depuna o plangere impotriva casei funerare care s-a ocupat de incinerarea baiatului care a murit la varsta de 17 ani.

 

 

 

„Nu-mi pasa cine esti, nu este normal sa pui cenusa unei persoane umane intr-un punga de la Walmart. Asta este lipsa de respect. Nu-i faci asa ceva unui parinte care si-a pierdut copilul. Nu faci asta nimanui. Vreau doar sa ma asigur  ca nimeni nu va mai trece prin ce am trecut eu”, a spus mama indurerata.

Sursa: dailymail.co.uk

author avatar
Alina Costache
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger