AcasăNewsO mama din Bacau s-a aruncat de la etaj! Gestul EMOTIONANT facut...

O mama din Bacau s-a aruncat de la etaj! Gestul EMOTIONANT facut de fetita ei pentru a o impiedica sa se sinucida!

Tragedie in Bacau! O femeie a vrut sa isi puna capat zilelor intr-un mod ingrozitor – s-a aruncat de la etaj sub privirea ingrozita a fetitei sale.

Chiar daca micuta care o tinea strans de mana o implora, cu lacrimi in ochi, sa nu faca acest lucru extrem, femeia nu i-a luat in seama gesturile emotionante si a incercat sa-si duca la sfarsit planul macabru.

Totul s-a intamplat dupa o discutie aprinsa pe care a avut-o cu concubinul sau, din cauza banilor, in urma careia barbatul a anuntat-o ca o paraseste.

Cand a vazut ca iubitul pleaca de la domiciliul conjugal, a iesit repede pe balcon de unde s-a aruncat. Dragostea pentru barbat a fost mult mai puternica decat lacrimile si rugamintile fetitei sale in varsta de 13 ani care o implora sa nu faca acest gest. Din fericire, nu si-a pierdut viata.

In urma cazaturii, bacauanca s-a ales cu rani grave si a fost transportata de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale. In momentul in care s-a aruncat de la etaj, aceasta era sub influenta bauturilor alcoolice.

Atat mama, cat si fetita care este in stare de soc au fost internate la Spitalul Judetean, arata RTV.ro.

Sursa foto: Captura RTV.

author avatar
Anca Murgoci
840 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger