AcasăNewsO mama cu cinci copii, gratiata de Traian Basescu!

O mama cu cinci copii, gratiata de Traian Basescu!

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, Decretul de gratiere a unei femei, mama a cinci copii, condamnata pentru furt calificat. Acesta este prima gratiere semnata de seful statului, in cel de-al doilea mandat al lui.

Angela Lican a fost gratiata pentru restul de pedeapsa ramas neexecutat din cei 2 ani si 6 luni de inchisoare aplicata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

„Decizia domnului presedinte Traian Basescu are la baza motive umanitare. Doamna Angela Lican este mama a cinci copii, cel de al saselea decedand la varsta de 5 luni, in timpul in care dumneaei era incarcerata”, se arata in comunicatul de presa al Administratiei Prezidentiale.

De asemenea, in motivatie se mai precizeaza ca niciunul dintre cei cinci copii nu merge la scoala, iar familia are o situatie materiala precara, singurele venituri ale acesteia fiind alocatiile micutilor si ajutorul social.

In prezent, doamna Angela Lican se afla in executarea pedepsei, fiind incarcerata la Penitenciarul de Femei „Targsor”, din Targsorul Nou, judetul Prahova.

author avatar
Alina Costache
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger