AcasăO indianca trage cu parul un autobuz supraetajat

O indianca trage cu parul un autobuz supraetajat

Asha Rani (25 de ani), cunoscuta drept „The Iron Queen”, datorita capacitatilor de a misca obiecte folosindu-se de dantura,  urechi si chiar pleoape, este din Leicester si detine patru recorduri Guinness. Dar acestea nu par a fi suficiente pentru a potoli bizarul apetit al britanicei de origine indiana. La ultima reusita, realizata in direct la un show tv din Italia, Rani s-a angajat sa traga cu parul ei un ditamai autobuzul londonez, supraetajat. Nu e destul? In autobuz se aflau si 32 de pasageri!

Robotul care livreaza pizza

Divizia australiana Domino’s Pizza a lansat un proiect pilot care vizeaza livrarea la domiciliu a produselor cu ajutorul unui robot. E vorba despre utilizarea unui robot militar, trimis la munca de jos si instruit sa se deplaseze de-a lungul trotuarelor si pe pistele pentru biciclete. Beneficiaza de navigatie GPS, utila pentru a gasirea adreselor de livrare. DRU are o greutate de 190 kg, se deplaseaza pe patru roti, la viteze de pana la 20 km/h si poate transporta 10 pizza calde, plus bauturi.

Umbrela-meteorolog. Pe Kickstarter

Un alt proiect revolutionar, prezentat pe site-ul de crowdfunding Kickstarter, se refera la umbrela-meteorolog. Datorita manerului burdusit cu senzori pentru masurarea umiditatii, a temperaturii sau presiunii, dispozitivul isi avertizeaza proprietarul, cu 15 minute inainte sa inceapa ploaia, iar cand cad primele picaturi, se deschide automat. Umbrela primeste informatiile prin Bluetooth, direct pe un dispozitiv mobil (iOS sau Android). Pret: 88 de euro.

author avatar
Mihaela Schwartz