AcasăNewsO ieseanca a intrat in coma dupa ce si-a pus silicoane

O ieseanca a intrat in coma dupa ce si-a pus silicoane

O femeie de 30 de ani din Iasi se afla in coma dupa ce a suferit o interventie chirurgicala de corectare a implanturilor mamare.

Femeia, care este si mama a sase copii, se afla la a treia interventie de acest gen, dar nu se stie deocamdata de ce a intrat in coma. Ea a fost operata joi intr-un spital privat din Iasi, dar a intrat in stop cardio-respirator  vineri dimineata si a fost dusa cu o ambulanta la Urgente, potrivit bzi.ro.

Medicul care i-a pus implanturile nu-si poate explica din ce cauza au aparut complicatiile.

„Ieri a fost o operatie de corectare a implanturilor puse, care era necesara. Astazi dimineata au survenit complicatii si am anuntat ambulanta. A fost supravegheata pe timpul noptii si nu a fost nici o problema. Dimineata au aparut convulsii si a intrat in stop cardiorespirator”, a spus medicul care a operat-o.

Toate cele trei interventii la sani au fost facute de acelasi medic, celelalte doua fiind fara probleme.

Tanara se afla in continuare supusa investigatiilor medicale, a fost stabilizata, dar e in continuare in stare critica.

„Pacienta se afla in coma, in ventilatie mecanica. Investigam cauza acestui stop-respirator. Despre interventia chirurgicala nu avem acum foarte multe informatii. A fost facuta intr-o alta unitate sanitara. Cauzele pot fi multiple: neurologice, cardiace, respiratorii. Este nevoie de o munca complexa, astfel incat sa reusim sa aflam etiologia starii. Relatiile cu o interventie chirurgicala vor fi stabilite ulterior. Acum ne preocupa starea pacientei”, a declarat dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD.

author avatar
Andra Nesu
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger