AcasăNewsO idee ingenioasă, înainte de Sărbători! Brad din broccoli, „vedetă” într-o piață...

O idee ingenioasă, înainte de Sărbători! Brad din broccoli, „vedetă” într-o piață din România!

(sursa foto: observatorulph.ro)

Cu doar câteva zile rămase până la Crăciun, nu doar magazinele și casele sunt decorate cu ornamente și brazi împodobiți. Un brad ieșit din tipare a „răsărit” într-o piață din țară. Unde legumele și fructele au primit un alt „rol”, adaptat Sărbătorilor de iarnă.

O idee ingenioasă și, lesne de înțeles, apreciată! Un altfel de pom de Crăciun, tot verde, dar cu buchete de broccoli pe post de ramuri de brad! Și ornamente colorate, din legume și fructe.

Conopidă și mere, pe post de globuri

Imaginea cu bradul inedit a fost surprinsă într-o piață din Ploiești, potrivit observatorulph.ro. Iar ideea îi aparține unui comerciant.

Așa a apărut bradul din broccoli, buchetelor verzi ce țin loc de ramuri de brad fiindu-le adăugate, pe post de decor colorat, alte legume, dar și fructe. Buchețelele de conopidă, dar și ridichiile, merele și arderii iuți completează decorul bradului inedit, pe post de globuri. Așadar, bradul verde are decorațiuni albe, dar si roșii și portocalii.

După cum se poate vedea din fotografie, singurul element de decor tradițional e steaua din vârful bradului, „pomul” din broccoli fiind înconjurat de alte fructe și legume, unele așezate, la baza acestuia, în lădițe de lemn.

„Ne-am pus imaginația la încercare și ăsta este rezultatul. Am pornit de la ideea de a fi unici și de a ne încânta clienții. De ce să mai sacrificăm un brăduț atâta timp cât există broccoli?”, a mărturisit bărbatul care a venit cu ideea ingenioasă.

387 afisari

5 COMENTARII

    • M-am recomandat Barbu Gh. , postez cu carnatul zburlit al lui Pardaillan indesat in falci , Pralea il inghionteste sa termine mai iute ca-i plesneste ugeru ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger