AcasăNewsO gravida a nascut intr-un taxi, in drum spre Bucuresti. Bebelusul a...

O gravida a nascut intr-un taxi, in drum spre Bucuresti. Bebelusul a murit

Un nou caz socheaza opinia publica. O femeie insarcinata care a plecat de la maternitatea din Ploiesti, cu un taxi, catre o unitate medicala din Capitala, a nascut in masina. Pruncul a decedat. Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta.

Gravida a carei sarcina ajunsese la 32 de saptamani, a fost consultata, in urma cu doua saptamani, la  Maternitatea din Ploiesti. Apoi i s-ar fi recomandat sa aduca pe lume copilul intr-un spital din Bucuresti, insa fara fie trimisa catre destinatie cu o ambulanta, noteaza Observatorul de Prahova. In aceste conditii, femeia a decis sa plece catre Capitala cu un taxi, insotita de membrii familiei. Pe drum, insa, pana sa ajunga in grija medicilor, tanara a adus pe lume bebelusul pe care il purta in pantece. Gravida a nascut in localitatea Ciolpani. Din nefericire, pruncul nu a supravietuit.

Cazul este anchetat acum de autoritati. Ministerul Sanatatii s-a autosesizat, a precizat purtatorul de cuvant al Institutiei, intr-o interventie telefonica la Digi 24. „Se pare ca in acest caz au fost incalcate protocoalele medicale”, a precizat Oana Grigore, adaugand ca mai multe amanunte vor fi oferite odata cu finalizarea anchetei demarate in acest caz.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger