AcasăNewsIn stare grava, una dintre elevele ranite la Buzau a fost transportata...

In stare grava, una dintre elevele ranite la Buzau a fost transportata cu elicopterul SMURD la Bucuresti!

foto: roplus.ro

Una dintre elevele ranite grav marti dimineata in curtea unei scoli din judetul Buzau a ajuns in urma cu scurt timp la Spitalul de Urgenta din Bucuresti. Fata are un traumatism toracic sever si a avut nevoie de o interventie chirurgicala. Cealalta eleva ranita a suferit o fractura la picior si a rams in grija medicilor buzoieni.

foto: roplus.ro

UPDATE Eleva transportata la Floreasca este lovita la cap si in zona toracelui. „In momentul de fata este in sala de operatie, dupa ce a fost transportata de la Buzau cu elicopterul SMURD. Are un traumatism toracic extrem de grav, cu leziuni pulmonare”, a explicat Bogdan Oprita, seful serviciului SMURD Bucuresti. Traumatismul toracic este problematic, a precizat medicul, intr-o interventie la RealitateaTV. Imediat dupa accident, fata a fost transportata la Spitalul Judetean Buzau, insa medicii de acolo au decis sa o trimita in Capitala.

Un incident deosebit de grav a avut loc, marti dimineata, la o scoala din judetul Buzau. Doua eleve de clasa a II-a au ajuns la spital, cu fracturi, dupa ce o stiva de lemne a cazut peste ele. Cum starea uneia dintre fetite era destul de grava, medicii au luat in considerare inca de dimineata posibilitatea de a o trimite la un spital din Capitala.

Elevele se jucau marti dimineata in curtea unei scoli din Cernatesti, langa gramada de lemne. Pentru ca nu fusesera asezati foarte bine, bustenii au cazut peste cele doua copile. Fetele au ajuns de urgenta la Spitalul Judetean Buzau, avand nevoie de ingrijiri medicale, potrivit Jurnalul de Buzau.

“Au fost aduse cu ambulanta. Ambele au fost cooperante in momentul in care au ajuns la noi, una dintre ele are o fractura de gamba, iar celalata fractura toraco-abdominala. (…) Daca situatia o va impune, cea cu fractura toraco-abdominala va fi trimisa la Bucuresti”, a declarat Luminita Turcu, asistent-sef UPU Buzau.

Politistii investigheaza cazul. In paralel, o comisie a Inspectoratului Scolar Buzau desfasoara o ancheta, pentru a se stabili cine ar fi trebuit sa le supravegheze pe fetite, in momentul producerii accidentului.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger