AcasăNewsO funcţionară a Primăriei Arad, bătută cu sălbăticie pe stradă. Femeia, şocată...

O funcţionară a Primăriei Arad, bătută cu sălbăticie pe stradă. Femeia, şocată şi de reacţia oamenilor din jur

ambulanta

O femeie a fost cu săbăticie bătută de un recidivist, în Joia Mare, în zona Podgoria, a declarat, de pe patul de spital, că deși se strânseseră câteva zeci de oameni în jurul ei, tot ea a fost nevoită să sune la 112 pentru a chema ambulanța.

Bătută crunt de un bărbat cu mai bine de 20 de ani mai tânăr decât ea, femeia l-a sunat pe soțul său, iar apoi a chemat singură ambulanța, spunând că toți cei strânși în jurul ei au stat și s-au uitat la ea cum a zăcut pe pământ.

A intervenit doar o femeie de 70 ani

Bătută crunt de un bărbat, femeia l-a sunat pe soțul său, iar apoi a chemat singură ambulanța, spunând că toți cei strânși în jurul ei au stat și s-au uitat la ea cum a zăcut pe pământ.

„Mergeam pe stradă și, în dreptul unei treceri de pietoni, mi-a apărut un individ în față. M-a pleznit peste față, eu am luat-o la fugă pe trecerea de pietoni, a fugit după mine și a început să mă lovească cu mâinile peste față, peste piept, peste cap, până am căzut acolo.

Am început să strig după ajutor, că nu îl cunosc, pentru că toată lumea se uita ca și când ar fi fost o ceartă domestică, nimeni nu a intervenit.

Când a văzut că am căzut, in loc sa se liniștească, omul a devenit și mai violent, a început să mă lovească cu picioarele, cu o violență ieșită din comun”, a explicat femeia.

Motivul atacului?

Soțul femeii, care a fost sunat de către aceasta imediat după ce agresorul a fugit, spune că bărbatul ar fi încercat să o lovească și cu o piatră, arătându-se nemulțumit de încadrarea faptelor ca fiind „vătămare corporală”.

„Din portofel nu îi lipsește niciun leu, lanțul de aur este intact, nu pot să îmi explic. Nu știu dacă era sub influența drogurilor sau nu, dar el a spus că nu își amintește ce s-a întâmplat”, a declarat soțul femeii.

„Probabil cineva sau ceva îl enervase înainte și am avut ghinionul să ne intersectăm și m-a atacat pe mine, fără motiv.

Este un bărbat foarte masiv, pentru că la 36 de ani, a fost alergat de cei doi angajați ai magazinului, care au vreo 20 de ani și nu au reușit să-l prindă”, a zis şi victima.

author avatar
Andrei Ștefan
676 afisari

4 COMENTARII

  1. A uitat ”duamna” ca i-a cerut spaga ptr aprobarea unui P.U.D.? D-aia a batut-o.

  2. Acolo s au polenizat rau romanii asa ca joia mare pt unii e o zi normala ,doar la cap nu sunt!!!

  3. Daca legile si sentinte judecatoresti anterioare nu protejeaza oamenii care intervin in astfel de situatii, atunci oamenii nu mai intervin. Este trist, dar asta e situatia.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger