AcasăNewsO fetita, impuscata in plina strada intr-un cartier din Bucuresti

O fetita, impuscata in plina strada intr-un cartier din Bucuresti

(foto: aradon)

O fetita a fost impuscata in picior, in plina strada, in timpul rafuielii dintre doi barbati. In urma evenimentului aceasta a fost transportata la spital.

(foto: aradon)

O adolescenta in varsta de 13 ani a ajuns de urgenta la spital dupa ce, aflata alaturi de tatal sau pe o strada din cartierul Pantelimon din Capitala, a fost impuscata in picior.

Evenimentul a avut loc vineri seara, cand cei doi au fost atacati de catre un agresor, care l-a impuscat pe tatal tinerei cu un pistol cu bile de cauciuc. Unul dintre gloantele trase de catre atacator a ricosat, lovind-o pe fetita in picior, care a fost ranita usor.

La fata locului, au sosit atat politistii cat si o ambulanta, care a transportat-o pe fetita impuscata la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

„Fetita e in stare stabila, are 13 ani. A fost impuscata accidental, are o alice in coapsa, in zona medie a coapsei. Nu i se pune viata in pericol. Va fi operata in aceasta seara (vineri n.r.), pentru a i se scoate alicea”, a declarat Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, citata de rtv.net.

In urma incidentului atacatotul a fugit de la fata locului, fiind cautat de catre politisti.

author avatar
Ionut Zgimbau
424 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger