AcasăNewsO fetita dragalasa foc, topita dupa fratele mai mare (VIDEO)

O fetita dragalasa foc, topita dupa fratele mai mare (VIDEO)

Legatura dintre frati e, de cele mai multe ori, greu de zugravit in cateva vorbe. Si sunt multe datile in care cuvintele n-au atata putere pe cat o au niste dovezi reale de afectiune.

Atunci, gata cu vorbele! Am gasit cateva imagini cu una dintre cele mai simpatice surori din cate pot exista. Si cu un frate mai mare reponsabil si iubitor. Se numesc Cecillia si Jax si sunt, de departe, protagonistii unuia dintre cele mai speciale video-uri urcate pe Youtube de cand exista populara platforma.

Mama lor i-a filmat, zile la rand, fiind cea care a surprins in imagini bucuria fetitei in momentul in care zarea -de la distanta- autobuzul scolar din care cobora, cu ghiozdanul pe umeri, mai mult sau mai putin obosit, micul Jax. De fiecare data, surioara e la fel de fericita sa-si vada fratele venind acasa. Alearga spre el si-i sare in brate. Si de fiecare data, protector, Jax are grija sa o duca la o distanta sigura de autobuz, inainte ca vehiculul sa plece din fata casei lor.

Ar mai fi un amanunt de remarcat, in imaginile urmatoare – de cele mai multe opri, fie soare fie nor, Cecillia poarta o pereche de cizmulite roz. Nu sunt dubii ca e topita nu doar dupa fratele ei mai mare, ci si dupa incaltamintea in culoarea favorita a fetitelor, asa-i?

author avatar
Cristina Stefan