AcasăNewsO fetita din Iasi a ajuns la spital pentru ca tatal ei...

O fetita din Iasi a ajuns la spital pentru ca tatal ei s-a grabit

A fost suficienta o clipa de neatentie, pentru a se produce un accident nefericit. O fetita si mama ei au ajuns la spital, luni, dupa ce masina condusa de un barbat care abia isi luase permisul de conducere a ajuns intr-un sant.

Conducatorul auto a condus masina cu viteza prea mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, autoturisul a derapat, a ajuns intr-un sant si apoi s-a lovit de un gard. Totul s-a intamplat pe un drum din judetul Iasi. In masina se afla, pe langa sofer, fetita acestuia, in varsta de patru ani, si o alta femeie. In urma impactului, cele doua au ajuns la spital, transportate cu o ambulanta, potrivit Ziarul de Iasi. Medicii le-au suspus unor investigatii si le-au acordat ingrijiri. Din primele informatii, starea micutei este stabila.

Politistii l-au audiat pe conducatorul auto, pentru a afla ce s-a intamplat exact si cine se face vinovat de producerea accidentului. Dupa cum se vede si din imagine, soferul a obtinut permisul auto de scurta vreme, motiv pentru care circula cu insemnul de incepator pe parbriz.

Sursa foto: Ziarul de Iasi

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger