AcasăNewsO fetita din Arges fumeaza si bea cafea la numai 2 anisori,...

O fetita din Arges fumeaza si bea cafea la numai 2 anisori, incurajata de mama sa! VIDEO

Femeia este cercetata penal de autoritati pentru rele tratamente aplicate unui minor, dupa ce fiica sa a aparut intr-un clip postat pe internet, in timp ce fumeaza si bea cafea, la indemnul mamei sale .

Filmuletul a fost scos la iveala chiae de catre tatal fetitei de 2 ani, Gabriel Burulea cel care a si denuntat-o pe mama copilului la autoritati.

„Copilul este monitorizat in acest moment de noi, este in stare buna, este ingrijit bine de tata, anchetele noastre aratand ca are condiţii bune de trai. Noi am facut o evaluare initiala a cazului, vor urma si alte evaluari, iar copilul va fi consultat si de medicul de familie pentru a se constata daca fumatul si bautul cafelei a determinat afectiuni fizice si psihice. De asemenea, fetita va fi consiliata psihologic”, a declarat Nicolae Mantu, psiholog al DGASPC Arges.

Tatal micutei le-a aratat politistilor mai multe imagini prin care a incercat sa dovedeasca faptul ca mama fetitei nu are grija de copil.

„Mama fetitei este cercetata pentru rele tratamente aplicate minorului, iar ancheta se realizeaza cu femeia in stare de libertate”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, comisar-sef Danut Dinu.

[youtube]wuaU7sYzu2Q[/youtube]

 

author avatar
Ciprian Purice
441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger