AcasăNewsO fetita de doar sase ani a murit in bratele educatoarei, in...

O fetita de doar sase ani a murit in bratele educatoarei, in curtea gradinitei!

Zi neagra pentru familia unei copile in varsta de doar sase ani din Vrancea. Fetita a pierit brusc, dupa ce i s-a facut rau in curtea gradinitei. Educatoarea a asistat la scena terifianta, dar oricat a incercat sa o ajute, nu a putut face nimic pentru a o salva pe micuta.

Tragedia a avut loc vineri, in comuna vranceana Tataranu. Femeia care ingrijeste copiii din sat i-a scos pe micuti in curte, pentru a-i duce la toaleta. Pe drum, insa, fetitei i s-a facut rau si a cazut secerata in bratele educatoarei. Ingrozita, aceasta a iesit in strada, cerand ajutor, conform Monitorul de Vrancea. A fost chemata o ambulanta, insa pana la sosirea medicilor, micuta si-a dat ultima suflare. Doctorii au incercat in zadar, minute in sir, sa o resusciteze. Din pacate, copila de doar sase ani nu a mai putut fi readusa la viata.

Socat, cadrul didactic povesteste ca fetita ar fi avut probleme de sanatate. Se pare ca ar fi fost vorba de afectiuni neurologice si ca in urma cu doar cateva luni copila a fost dusa de urgenta la spital, in urma unui episod similar. Din nefericire, vineri nu a mai putut fi salvata. Urmeaza ca legistii sa stabileasca exact cauzele ce au dus la producerea tragediei care a indoliat comunitatea din Tataranu.

580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger