AcasăNewsO fetiţă de 9 ani din Dolj, victimă sexuală a propriului ei...

O fetiţă de 9 ani din Dolj, victimă sexuală a propriului ei bunic. Bărbatul de 67 ani, arestat!

viol

Caz şocant în comuna Coțofenii din Față, din judeţul Dolj. Un bărbat de 67 de ani a fost reţinut de poliţie, fiind acuzat că şi-ar fi violat nepoata de doar 9 ani.

Se pare că bunicul ar fi atins-o pe micuţă în zonele intime.

A vrut s-o violeze cu degetul?

În noaptea de 14/15 decembrie, în aceeași locuință, prin constrângere și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, bărbatul ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol, folosindu-se de deget.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, transmite Poliția Dolj.

Bunicul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

author avatar
Andrei Ștefan
360 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu va aruncati ca mortii la colac,pana una alta lasati justitia sa isi faca treaba.E ca in anii 50 .cand nevasta era suparata ca nu o f..eai de ajuns te dadea in primire la regim al ca dusman al poporului.Cine stie pe cine a suparat nenea ca nu i-a donat averea.Aici a ajuns lumea.

  2. Nu pot să cred că aprobati asemenea comentarii retardate! Chiar in halul ăsta ați ajuns cei de la ,,National,,. Să va fie rușine că aprobati si promovați un astfel de limbaj de psihopați!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger