AcasăNewsO fetiţă de 12 ani, LOVITĂ de tramvaiul 32, pe Calea Rahovei,...

O fetiţă de 12 ani, LOVITĂ de tramvaiul 32, pe Calea Rahovei, În Bucureşti

tramvaiTragedie în București. Călător mort în tramvai. Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul

O fetiță de aproximativ 12 ani a fost lovită, luni, de un tramvai, pe Calea Rahovei. Informaţiile de la faţa locului spun că micuţa a fost izbită în plin de un tramvai al liniei 32 care circula pe Calea Rahovei nr. 321.

Fata, blocată sub tramvai

Se pare că, iniţial, fata a rămas prinsă sub tramvai. Din fericire, ea a fost găsită de un echipaj al poliţiei şi un echipaj medical în stare conștientă și cooperantă.

După evaluare, medicii au decis transportul copilei la Spitalul Marie Curie din Bucureşti. După accident, câteva ore bune, linia 32 a fost blocată în pe Calea Rahovei, până când cercetările de la fața locului s-au finalizat.

Vatmanul, testat cu fiola

Vatmanul a fost testat pentru alcool, rezultând că nu era băut. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format o linie navetă de autobuz, care funcționează între depoul Alexandria și Piața Unirii.

Poliţiştii anchetează cazul în continuare.

author avatar
Andrei Ștefan
470 afisari

7 COMENTARII

  1. Cred ca nimeni nu se astepta la o astfel de cruzime precum comentariul lui Vlad Tepes. Animal, nu om. Cred ca e si pedofil. Trebuie identificat si luate masuri de protectie a societatii. Locul lui nu e printre oameni. Balamuc

    • Da bah asa trebuie mancamiai p ula cu tot cu c oaie si floci.
      Vrea ingramadita aia de nevasta-ta sa o f ut in c ur? O F U T!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger