AcasăNewsO femeie si patru barbati petreceau de zor, iar casa lor ardea!...

O femeie si patru barbati petreceau de zor, iar casa lor ardea! S-a intamplat la Baia Mare (VIDEO)

Au baut pana n-au mai stiut de ei si n-au bagat de seama ca apartamentul in care chefuiau luase foc. Cei cinci petrecareti avut noroc cu vecinii, care s-au sesizat asupra pericolului si au sarit sa stinga flacarile, pana la sosirea pompierilor.

Incendiul ar fi putut avea urmari dezastroase, daca oamenii din bloc nu ar fi observat focul. Au sunat la 112 si, pana sa ajunga ajutoarele, au sarit sa stinga valvataia. Conform actualmm.ro, pompierii au reusit sa anihileze complet flacarile, insa apartamentul situat la etajul 1 al unui bloc de pe Aleea Amurgului din Baia Mare a fost  serios avariat.

Nu la fel de afectati ar fi fost, insa, proprietarul si tovarasii sai de pahar. Pentru ca, potrivit martorilor, cei cinci abia daca s-au sesizat ca locuinta arde si ca daca nu tot nu erau in masura sa ajute la stingerea flacarilor, fiind prea ametiti de bautura, nici macar nu si-au dat seama in ce pericol sunt, daca nu ies din casa.

Pentur moment nu se cunosc exact cauzele care au dus la izbucnirea flacarilor, insa oamenii legii au deschis o ancheta si urmeaza sa stabileasca acest lucru.

[youtube]g4jYYmSvJPs[/youtube]

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger