Cauta

Iohannis, fluierat și huiduit la „Floreasca”. „Suntem umiliţi şi daţi afară din spital ca să vină președintele, huo!” (VIDEO)

O femeie şi-a pierdut cumpătul, marţi, în faţa Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, la vizita preşedintelui Klaus Iohannis, care a mers să vadă victimele incendiului de la Crevedia.

Aceasta a arătat că medicii din spital sunt străluciţi, dar lucrează în condiţii grele, la temperaturi de peste 40 de grade pentru că nu merge sistemul de ventilaţie.

Consult oncologic, pus în aşteptare din cauza lui Iohannis

Mama acestei femei avea nevoie de un consult oncologic de urgenţă, r da fost pusă pe lista de aşteptare de la ora 11.

Suntem umiliţi şi daţi afară din spital? Pentru ce? Ca să aștept să vină Iohannis şi mama sta de la 11 să aștepte salvarea să o ducă acasă? Nu m-ați lăsat cu o pereche de pampers să-i aduc să o schimbe și voi îl aplaudaţi pe Iohannis?

Rușine poporului român rușine toleranței, rușine vouă că stați în tăcere și acceptați voi această umilință. Nu faceți nimic pentru noi și generațiile viitoare. Doar sunteți martori tăcuți.

Revolta rudelor pacienţilor de la Spitalul Floreasca, unde Klaus Iohannis a fost în vizită

Rușine poporului român”, a spus femeia revoltată, care nu a fost lasată sa intre la mama ei, pe motiv că preşedintele Klaus Iohannis se află în vizită la victimele exploziei de la Crevedia, internate la Spitalul Floreasca.

Condiţii grele pentru medici

Femeia a fost întrebată de presă ce anume o nemulţumeşte.

Mă nemulţumeşte umilinţa pe care noi o tolerăm. Ştiţi câţi aparţinători sunt acolo? O grămadă. Ştiţi ce fac? Suportă în tăcere şi plâng şi spun în spate, nu în faţă.

Asistentele stau în nişte condiţii execrabile din punct de vedere al condiţiilor de ventilaţie, infirmierele de asemenea, curg transpiraţiile pe ele, ca să îi dea mamei mele medicaţie şi să îi schimbe pampersul”, a mai subliniat femeia.

Iohannis a declarat, marţi, după vizitarea răniţilor din incendiul de la Crevedia, că întrebarea pe care ne-o punem toţi este de ce s-a ajuns aici. ”Autorităţile trebuie să caute explicaţii şi soluţii. Nu pot să accept explicaţii de genul că pe noi nu ne-a sesizat nimeni”, a spus şeful statului.

Ultimele stiri

  • Marcel Ciolacu, în vizită în zona Petricani a Capitalei, unde Rareș Hopincă își propune să construiască cel mai mare parc al Sectorului 2 și o nouă sală polivalentă
  • Alege ce citești
  • Iohannis – unealta lui Orban, marioneta lui Putin
  • Patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4, desemnat să găzduiască Supercupa României la hochei pe gheață
  • Real Madrid nu știe cum să împartă 1 miliard de euro
  • Revoltă în vestiarul lui PSG!
  • Englezii ne-au luat drept țară africană. Ne exploatează resursele, nu plătesc angajații și raportează pierderi
  • Proiectele macheta, rețeta de (in)succes a lui Chirica. Balanișcu: Transform orașul machetelor într-unul al proiectelor realizate
  • Când vom avea alegeri prezidențiale și alegeri parlamentare. Ciolacu a anunțat datele – VIDEO
  • Rușii sunt maeștrii războiului hibrid. Ce face Occidentul, tot fricos?
  • Exit mobile version