AcasăNewsO femeie s-a aventurat, cu doi copii și un cărucior, pe un...

O femeie s-a aventurat, cu doi copii și un cărucior, pe un traseu din Postăvaru/Cine a apelat salvamontiștii: „Și-au făcut griji”

sursa foto: Facebook/Salvamont Brasov - Poiana Brasov

O femeie care a pornit în drumeție pe munte cu doi copii și un cărucior a fost zărită de un grup de bicicliști care, îngrijorați de situație, au sesizat salvamontiștii.

Femeia se aventurase pe un traseu de pe Masivul Postăvaru. Nu singură, ci cu doi micuți. Și cu un cărucior pentru copii. Însă nu femeia a fost cea care a cerut ajutorul salvamontiștilor. Ci semnalul care a dus la intervenția salvatorilor montani a venit din partea unui grup de bicicliști. Care, observându-i pe cei trei, în partea superioară a masivului, s-au îngrijorat și au ales să anunțe salvamontiștii.

O echipă de salvatori montani a plecat în căutarea celor trei

„Doamnă cu doi copii și un cărucior în zona Crucurului. Apelul a venit de la un grup de bicicliști, care au văzut-o în partea superioară a masivului și și-au făcut griji pentru ea. O echipă de salvatori montani a plecat în căutarea doamnei, pe care, din fericire, au întâlnit-o la finalul călătoriei acesteia, la Pietrele lui Solomon, unde ajunsese cu bine”, au anunțat joi seară, reprezentanții Salvamont Brașov – Poiana Brașov, prin intermediul Facebook.

În tot acest context, salvatorii montani îi îndeamnă pe turiștii care pleacă în drumeție alături de copii să aleagă cu atenție și responsabilitate dificultatea traseului.

„Recomandăm turiștilor care au în grup și copii, să manifeste mai multă responsabilitate în alegerea lungimii și dificultății drumeției și în niciun caz să nu mai părăsească peroanele stațiilor superioare ale instalațiilor de transport pe cablu, fără echipament adecvat și pregătire” – transmit cei de la Salvamont Brașov – Poiana Brașov.

author avatar
Andrei Coman
428 afisari

2 COMENTARII

  1. Să treci baba drumul cînd ea nu vrea. Sau, aici sînt banii d-voastră. Dacă s-ar scoate celularul pîrăcioșii ar intra în depresie sau, după caz, manie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger