AcasăNewsO femeie din Ramnicu Sarat, DESFIGURATA la solar! (VIDEO)

O femeie din Ramnicu Sarat, DESFIGURATA la solar! (VIDEO)

O profesoara in varsta de 37 de ani din Ramnicu Sarat a ajuns la spital dupa ce i-a fost arsa pielea la un solar cu ultraviolete. Femeia crede ca aparatul era defect si vrea sa il dea in judecata pe administratorul salonului.

Femeia a vrut sa se bronzeze si a apelat la un centru de infrumsetare din Ramnicu Sarat. Dupa doar patru minute de expunere la solar, victima a simtit ca pielea ii ia foc.

“Am simtit o usturime foarte mare. Am iesit de acolo si le-am explicat ca arde foarte tare. De asemenea, le-am zis ca solarul este de proasta calitate si ca nu ar trebui sa il mai foloseasca”, a zis ea pentru Antena 3. Spre seara, Aura Damian a inceput sa se simta rau, iar zonele arse incepusera sa se inroseasca, iar fata i se umflase. Durerile ingrozitoare au facut-o sa mearga de urgenta la spital.

Femeia care s-a ales cu arsuri de gradul II a aflat ca solarul era defect si ca mai facuse o victima inainta ei.  Aura Damian nu mai are voie sa se expuna la soare timp de un an. Victima vrea sa ii dea ii judecata pe vinovatii care i-au distrus pielea.

Salonul cu pricina a fost inchis, iar administratorul sau este de negasit.

 

author avatar
Anca Murgoci
1.575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger