AcasăNewsO femeie din Iasi a nascut la usa dispensarului! Motivul este REVOLTATOR!

O femeie din Iasi a nascut la usa dispensarului! Motivul este REVOLTATOR!

foto: ImpactNews

Eroare medicala grava! O femeie din Iasi a trecut prin clipe de groaza din cauza faptului ca medicul de garda nu s-a deranjat sa iasa din cabinet si sa o ajute. Astfel, aceasta a nascut chiar in usa Centrului de Permanenta din Podu Ilioaiei.

foto: ImpactNews

Medicul a spus ca nu a auzit soneria si din acest motiv nu a iesit din cabinet. Norocul iesencei a fost ca, in momentul in care au inceput durerile specifice nasterii, pe hol trecea o asistenta care a ajutat-o sa aduca pe lume un baietel sanatos.

Intrebat de ce nu a ajutat-o pe femeue, doctorul Dan Daschievici a spus ca gravida, care era insotita si de sotul ei, trebuia sa apese pe butonul al doilea pentru ca el sa auda soneria. Chiar daca la usa centrului era galagie si agitatie, medicul nu s-a deranjat sa vada despre ce este vorba.

„La usa sunt doua butoane. Unul pentru etaj, altul pentru parter. Ei au sunat pe butonul de la parter si nu se aude la etaj. Aici este scandal si galagie si cand nu naste cineva. Iar eu nu cobor. Am deschis geamul si nu se vedea nimic la usa. Erau trei politisti care se uitau inspre magazin. Data trecuta cand am auzit scandal, erau doi tipi care au cantat toata noaptea. Cand am coborat eu, femeia nascuse, statea in masina sotului si incerca sa elimine placenta. Era o asistenta langa ea. Un barbat, care era si el acolo, nu mi-a dat voie sa intervin. Nu stiu cine era barbatul. Copilul era in ambulanta SMURD de aici de la Podu Iloaiei. Eu am facut obstretica si ginecologie mult timp. Am experienta la nasteri”, a declarat dr. Dan Daschievici, a spus medicul pentru Bzi.ro.

Proaspata mamica a fost transportata la maternitate, fiind in afara oricarui pericol. Femeia era la a doua nastere, iar sarcina a decurs normal. Ramane de vazut daca medicul va fi tras la raspundere.

author avatar
Anca Murgoci
312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger