AcasăNewsO femeie din Buzău şi-a făcut dreptate singură, în "lupta" cu ursul:...

O femeie din Buzău şi-a făcut dreptate singură, în „lupta” cu ursul: l-a alungat singură din grădină! (VIDEO)

O femeie din comuna buzoiană Mânzălești ţi-a pus singură viaţa în pericol! După ce a observat în propria grădină un urs masiv care-i alerga niște capre, femeia a pornit către animal să-l alunge, împreună cu câinele său, în loc să se pună la adăpost, așa cum îndeamnă autoritățile.

Animalul intrase printr-o spărtură făcută chiar de el în gardul metalic și încerca să prindă caprele care se aflau la păscut în grădină.

Genica Șenchiu a început să alerge în direcţia ursului

Femeia l-a eliberat pe Ursulică din lanț, câinele luându-și imediat rolul de păzitor al gospodăriei. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil de protagonista întâmplării.

Ursul era foarte mare, 400-450 de kilograme. Eram singură acasă, soțul meu e plecat în Italia. Deodată am văzut caprele venind în fugă. Când m-am uitat, ursul venea în fugă în spatele lor.

Am avut inspirația și puterea de a merge și dezlega câinele din lanț. Care câine, nu m-am așteptat la asta, a fost extrem de curajos. Imediat s-a repezit la urs. Mulțumită lui, ursul n-a ajuns la capre”, a povestit Genica Șenchiu pe Facebook.

Femeia a primit laude pentru curajul dovedit în alungarea animalului periculos, dar și mustrări, fiindcă și-a pus viața în pericol.

Nu puține au fost exemplele relatate în presă și pe rețelele de socializare despre întâlnirile cu urşii şi ce consecinţe au avut unele dintre ele.

author avatar
Andreea Vlad
1.044 afisari

3 COMENTARII

  1. nu era ursu. era alex , securistul de serviciu de aici de pe national. vroia sa manance o capra ecologica pe litiu.

  2. Femeia l-a eliberat pe Ursulică din lanț
    -sau ursu il elibera….nu se tine in lantz!
    -caine e un exemplar valoros
    mai trebuie adusi si altii
    ca sa-i invetze!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger