AcasăNewsO femeie din Botosani si-a ucis mama dupa care a sectionat-o!

O femeie din Botosani si-a ucis mama dupa care a sectionat-o!

Magistratii botosaneni au arestat o femeie care si-a ucis si sectionat mama, fragmente din corpul uman fiind gasite in subsolului unui bloc din Botosani.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus retinerea Tamarei Ailoaie – fiica victimei-, sub acuzatiile de omor calificat si profanare de morminte. Ulterior, femeia a fost prezentata instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile, cerere admisa, vineri, 17 februarie 2012, de catre magistratii Tribunalului Botosani, care au dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele acesteia.

In dupa-amiaza de 6 februarie 2012, in subsolul inundat al unui bloc din strada Manolesti Vale a municipiului Botosani a fost identificata o sacosa ce continea segmente ale unui corp uman de sex feminin, ambalate in saci menajeri.

„Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, a rezultat faptul ca, la data de 24 ianuarie 2012, inculpata Tamara Ailoaia i-a aplicat mai multe lovituri de cutit mamei sale, cauzandu-i leziuni care au condus la decesul acesteia. In scopul ascunderii faptei, inculpata a depesat membrele si capul victimei, fragmente ale cadavrului fiind identificate in cursul cercetarilor”, informeaza, marti, Biroul de presa al Ministerului Public.

Presa locala informa ca victima era intr-un litigiu cu propria sa fiica, pentru o lucuinta.

author avatar
Ciprian Purice
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger