AcasăNewsO femeie de 46 ani din Bucureşti şi-a pus capăt zilelor, ŞOCANT:...

O femeie de 46 ani din Bucureşti şi-a pus capăt zilelor, ŞOCANT: s-a aruncat de la etajul 12, în Pantelimon!

Un eveniment tragic s-a produs duminică după-amiază, în Bucureşti. O femeie de 47 de ani ar fi căzut de la etaj. Se pare că a fost o sinucidere.

Aceasta s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc de pe Șoseaua Pantelimon.

Vecinii ştiau că are probleme psihice

Femeia locuia la etajul 1 și era cunoscută ca având probleme psihice. Ea a lăsat și un bilet de adio. Incidentul este investigat.

La data 5 martie a.c., în jurul orei 12.05, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 46 de ani, s-ar fi precipitat, de la un etaj superior al unui bloc în care locuia, din Sectorul 2.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei.

S-a sinucis un bărbat şi la Braşov

O dramă a avut loc şi la Braşov. Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc de locuinţe. Când au ajuns la faţa locului echipele de salvatori, aceştia au constatat că în urma impactului cu solul bărbatul a decedat.

Poliţia a deschis o anchetă şi în acest caz, pentru a stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs incidentul.

author avatar
Andrei Ștefan
738 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger