AcasăNewsO femeie, BĂTUTĂ cu bestialitate într-un supermarket. Imagini VIDEO greu de privit

O femeie, BĂTUTĂ cu bestialitate într-un supermarket. Imagini VIDEO greu de privit

Un şofer din Bucureşti a PLONJAT cu maşina direct în groapa în care se făceau reparaţii la ţevi

O femeie a fost bătută cu sălbăticie de un individ, într-un supermarket din Baia Mare, iar asupra ei au mai sărit alte două femei. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional.

Poliția a fost anunțată imediat, iar norocul femeii a fost că un echipaj era în zonă și a intervenit în câteva minute.

O altă femeie a sărit asupra victimei

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum femeia, lipsită de apărare, este luată la bătaie de bărbatul agresiv. Din nefericire pentru victimă, mai apre un agresor.

O altă femeie o atacă şi ea pe cea căzută deja. O lovește cu piciorul. Vânzătoarea încearcă să apere victima și să-i gonească pe agresori.

În cele din urmă, victima a fost internată 3 zile, iar agresorul de 37 de ani a fost identificat și s-a ales cu dosar penal pentru lovire și violență.

author avatar
Andrei Ștefan
871 afisari

6 COMENTARII

  1. Îmi place maxim cum vine miliția, relaxată, în pas de plimbare, le lasă să treacă pe nenorocitele alea de ciori care au participat la atac și mai că negociază cu țiganul ăla borât.
    Mai lipsește să-l roage frumos să nu mai facă…
    Acuma, da, există proceduri, însă nu cred că e vreuna în care scrie că cineva vinovat de ultraj cu violență, lovire etc. trebuie tratat cu mănuși… Doamne, ce omor luau cioroii ăștia pe vremea „ailaltă”…S-a pizdificat și miliția.

  2. De cînd cu plan-demia nu mai cred NIMIC ce vine de la oficiali. Se prea poate că și acest eveniment a fost regizat.

  3. ” Comunicat oficial din partea lui Bode: Ce vedeti doar vi se pare.Femeia asa zis batuta,sa zica mersi ca nu au nluat-o si polimilitienii la bataie.Politienii i-au lasat sa plece pe asa zisii agresori,pt. ca se vede clar in imgine ca femeia nu depusese plangere scrisa la polimilitie.Fiind cazuta pe jos,si neavand asupra sa pix si hatie.Urmeaza ca dupa depunera plangerii,polimilitia Romana,sa ii dea in urmarire generala pe asa zisii agresori.Ii vom cauta cu patrule,cu caini si chiar cu elicoptere.Costurile cautarii raman in sarcina statului.Cereti mereu sprijinul pollimlitiei.Noi ne respectam sloganul integritate,promptitudine,incredere,si mai erea ceva dar am uitat.Va doresc noapte buna.”

    • Mulțumim din suflet lu’ domnu’ Bode pentru preocuparea și devotamentu’ în ezercitarea atribuțiunilor dă servici’.
      Noi, cetățenii români, ne gândisem dă fapt că femeiea dă erea bătută erea dă fapt băută, da’ dă la vodkă ne-a scăpatără un T. Bine că n-a fost un Z.
      Așea cum reiese dîn procesu’ verbal, lovita erea în neposesiune dă pix și hârtie, fapt care dus la inlu… intuli… inutilitatea oricărei acțiuni a organului dă ordine șî diciplină. De ce s-a lăsat bătută proastadracului.
      Noi, cetățenii români, respectăm integritatea, încrederea și promt… propm… promtitu… dinea polimiliției poporului în asigurarea dă siguranță păntru cetățianu’ plătitor dă taxe șî implozite.
      Noi, vă dorim, domnu’ Bode, somn ușor ca capacu dă lemn dă la… ăăă… mno.

    • la cum arata romania azi se poate si fara politie politie locala jandarmerie…..adica se organizeaza oamenii ca pe vremuri la sate….claca….fac cu randul pe „militienii”…”pompierii”…..moasa….astia de la stat au ajuns doar niste paraziti,slugile unui grup infractional organizat de vreo 15.000(judecatori,procurori,inalti functionari,directori,sefi departamente,ofiteri superiori)…..vreo cateva mii de bogati….dar aia au bani sa se pazeasca…..la asta se va ajunge….mortii cu mortii si viii cu vii…cei mentionati paziti de slugile lor…asa cum se intampla deja iar oamenii de rand se vor „rupe” de acest „stat”….8 milioane au plecat…si nu de foame…de scarba…de sila…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger