AcasăNewsO femeie a sunat la 112, anunțând că a fost amenințată cu...

O femeie a sunat la 112, anunțând că a fost amenințată cu un pistol, în trafic. Ce a urmat!

O femeie a sunat la 112, anunțând că a fost amenințată cu un pistol, în trafic. Ce a urmat! (sursa foto: Facebook)

O șoferiță a trecut printr-un episod pe care, cel mai probabil, nu-l va uita prea curând. Tânăra a sunat la 112.

Un apel venit de la o femeie, care a sunat la numărul unic de urgență, pentru a anunța faptul că a fost amenințată cu un pistol, în trafic, respectiv pe DN 73, a pus în alertă polițiștii argeșeni. Oamenii legii au reușit să depisteze autoturismul vizat de sesizarea la 112, în care s-a găsit presupusa armă, ce s-a stabilit că era, de fapt, un pistol de jucărie, din plastic.

„În ziua 29 decembrie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 25 de ani, din Constanța, că, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, ar fi fost amenințată, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers”, din câte au transmis reprezentanții IPJ Argeș, într-un comunicat.

Dispecerul a transmis cât mai rapid posibil sesizarea, astfel încât informația să ajungă în atenția tuturor structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, descrierea autoturismului fiind comunicată polițiștilor aflați în teren.

Unde a fost găsită mașina și cine avea pistolul de jucărie

Ulterior, oamenii legii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, în trafic, autoturismul respectiv, pe strada Depozitelor din orașul argeșean, autovehiculul circulând dinspre DN 73 către Valea Stânii. În mașina respectivă se aflau trei tineri – șoferul, în vârstă de de 19 ani, o fată de 17 ani și un alt băiat, tot de 19 ani. A fost găsit și pistolul, care s-a dovedit a fi o jucărie de plastic.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că în autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Murgași, județul Dolj, se mai aflau doi ocupanți: o minoră de 17 ani, din Slatina, județul Olt, pe locul din dreapta față și un tânăr de 19 ani, din comuna Goești, județul Dolj, pe bancheta din spate.

Asupra acestuia din urmă a fost identificat obiectul utilizat pentru amenințare, pe care l-a predat polițiștilor, din primele verificări rezultând faptul că este vorba despre un pistol de jucărie, din plastic”, se mai precizează în comunicatul poliției.

Lucrurile nu se vor încheia, însă, aici. Și asta pentru că, din câte au mai anunțat polițiștii, cercetările în acest caz vor fi continuate. „În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun”, potrivit IPJ Argeș.

505 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bravo ploitistilor ca si-au facut treaba. Acum e randul procurorilor. Nu conteaza ca era o jucarie, amenintarea a fost reala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...

Gestul banal, dar extrem de periculos pe care îl fac şoferii la volan, îi poate descrie pe aceştia ca fiind psihopați, narcisiști sau machiavelici

Psihologii au finalizat un studiu efectuat asupra şoferilor care au fel de fel de îndeletniciri la volan, altele decât doar să conducă maşina.Oamenii de...
proger