AcasăNewsO femeie a primit ordin de protecție împotriva iubitului. Totul, după un...

O femeie a primit ordin de protecție împotriva iubitului. Totul, după un episod violent, în Poiană/Ce au anunțat polițiștii brașoveni

(sursa foto: facebook)

O femeie și partenerul ei de viață s-au cazat într-un hotel din una dintre cele mai frumoase zone ale țării, o destinație adesea aleasă de către cei care vor o vacanță la munte, mai ales pe timpul sezonului de iarnă.

Dar, din motive doar de ei știute, ar fi ajuns să se certe. La un moment dat, lucrurile au degenerat, iar bărbatul ar fi bruscat-o pe femeie, motiv pentru care polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele acestuia.

IPJ Brașov a anunțat, miercuri, că polițiștii din cadrul Stațiunii Poiana Brașov fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”.

Scandalul, în spațiul hotelier

Din cercetările efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 22 noiembrie 2022, o femeie ce se afla cazată la un hotel din stațiune, ar fi fost bruscată și amenințată de către concubin, fapte petrecându-se în spațiul hotelier.

În conformitate cu prevederile legale și ținând cont de faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile față de concubin”, se precizează într-un comunicat de presă.

În cazul de față, se continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis după incident, ancheta fiind instrumentată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

author avatar
Andrei Coman
316 afisari

3 COMENTARII

  1. „Dar, din motive doar de ei știute, ar fi ajuns să se certe.”,
    „s-au cazat într-un hotel ”

    -suspectam intoxicatie cu monoxid de carbon!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger