AcasăNewsO femeie a intrat în mare, la Eforie, cu un cadru de...

O femeie a intrat în mare, la Eforie, cu un cadru de mers, fiind dărâmată de valuri. Salvamar: „Puteți observa, nimeni nu ascultă” – VIDEO

sursa foto: captură video Digi24

Deși au fost numeroase probleme cauzate de valuri și de curenții puternici, la malul mării, în ultimele zile, sunt încă turiști care par să ignore pericolul la care se expun intrând în apă când salvamarii le spun să nu se aventureze în mare și să rămână pe nisip.

Un incident a avut loc pe plaja din Eforie Nord. O femeie a intrat în apa mării cu un cadru ajutător de mers. La un moment dat, însă, a căzut în apă. Și a avut nevoie de ajutor pentru a se ridica din apă, după ce a fost doborâtă de valuri. Soțul a încercat să o ridice, dar nu s-a descurcat singur. Din imaginile difuzate miercuri de Digi 24 se poate observa că în sprijinul femeii au intervenit un salvamar, dar și un alt turist.

„Nu se putea ridica”

De altfel, un salvamar a și povestit, pentru postul TV, că a încercat să îi explice femeii că sunt valuri puternice și că o vor dărâma. Și că a mers la femeie să o ajute, dar aceasta i-ar fi spus că se ridică singură din apă. Chiar dacă ar fi văzut că nu poate face acest lucru.

După ce a căzut am mers acolo și a zis că se descurcă singură. Vedea că nu rezolva nimic cu ce încearcă să facă și degeaba. Abia ne-a lăsat. Ea a intrat în apă, le-am zis să vină mai la mal pentru că sunt valurile foarte puternice și o vor dărâma. N-au vrut să înțeleagă și într-un final au dărâmat-o. Nu se putea ridica, asta le-am zis și eu și am fost și acum și le-am zis să iasă pe mal și au zis că nu, că e ok”, a povestit tânărul salvamar.

Bărbatul a mai explicat și de ce nu dau cei care lucrează ca salvamari undă verde scăldatului în orice context – una dintre probleme fiind curenții. „Degeaba, în zadar. Pentru că sunt curenți, sunt gropi, de asta nu suntem de acord cu intratul în apă. Dar, după cum puteți observa, nimeni nu ascultă”, a povestit salvamarul.

Ce a spus femeia: „Știu să înot”

Pe de altă parte, femeia care a căzut în apa mării, dărâmată de valuri, susține că nu s-a temut, pentru că știe să înoate. Chiar și așa, a admis că gestul său a fost unul greșit.

Nu, pentru că știu să înot, dar într-adevăr trage foarte tare apa și recunosc că am făcut o greșeală. Au sărit și domnii și imediat m-au ridicat”, a mărturisit turista.

Din câte se mai poate vedea din imagini, plaja era destul de aglomerată miercuri, la Eforie, semn că sunt mulți turiști aflați în concediu la malul mării și după ce s-a încheiat minivacanța de Sfânta Maria.

author avatar
Andrei Coman
703 afisari

24 COMENTARII

  1. Nu se deplaseaza fara cadru, dar, in mintea ei, poate da din picioare cand inoata. N-are minte nici cat cainele meu!

  2. Incepe dictatura salvamarilor !
    Ca si doctorii salvamarii sint ajutati de politie si jandarmerie.

  3. Si ce mama lor ar vrea salvamarii sa stea toata ziua la povesti pe plaja si sa incaseze salarii… lasa sa salveze turisti ca asta le este meseria ca daca oamenii ar lua in considerate recomandarile lor de rahat de ei nu ar mai fi nevoie…salvamarii sa-si vada de treaba lor si sa salveze oameni fara sa faca atata taraboi ca asta le este meseria. Presa in cautarea de sezational prea ii baga in seama

  4. Daca nu asculta, lasati-i in pace, sa-i ia valurile, daca asta isi doresc. Ii avertizezi, le spui, dar daca o fac pe desteptii, asta e alegerea lor pana la urma.

  5. Trebuie facut un apel al lui Popovici. Cand oamenii vor intelege ca un mare inotator ca Popovici nu mai poate sa intre pe plaja din cauza curentilor care te duc in larg, oamenii vor intelege ca e un hazard daca te bagi in apa mai mult decat nivelul soldului la mare.

  6. Tot din cauza curentilor de data asta inspre țãrm oricat de bun vaslas ai fi nu poti sa intri in larg cu barca,,, 🛶,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger