AcasăNewsO femeie a fost arestată după ce și-a convins soțul că suferă...

O femeie a fost arestată după ce și-a convins soțul că suferă de Alzheimer. Motivul este unul halucinant

arestatarestat

O femeie este acuzată că și-a convins soțul că suferă de Alzeimer. Aceasta acoperea, astfel, faptul că fura bani de la el, în total, peste 600.000 de dolari.

O femeie din Connecticut, SUA, și-a înșelat soțul timp de 20 de ani, furând de la el 600.000 de dolari. Pentru ca bărbatul să nu o suspecteze, Donna Marino și-a ascuns schema convingându-l pe acesta că are Alzeimer.

O parte din bani i-a depus în contul mamei sale

Donna Marino a fost arestată miercurea trecută și acuzată de furt de gradul I și fals în acte. Poliția din Connecticut spune că Donna Marino a sustras banii sub formă de cecuri de pensie, plăți de compensații pentru lucrători și venituri din asigurări sociale. O parte din bani i-a depus în contul bancar al mamei sale, scrie The Washington Post.

Cea care a raportat frauda este fiica bărbatului păgubit. În martie 2019, Elena Marino a sesizat prima dată poliția, după ce a găsit mai multe documente fiscale pentru cărți de credit pe numele tatălui său, despre care ea nu știa nimic.

Bărbatul nu știa nimic despre presupusa fraudă

Fiica păgubitului spune că Donna a falsificat documentele pentru a obține controlul asupra finanțelor tatălui ei. Când poliția l-a abordat pe soțul păcălit, acesta a spus că soția sa controlează finanțele și că nu știa nimic despre presupusa fraudă.

Când soțul său a vrut să intre la bancă pentru a face o tranzacție, femeia i-a spus că ultima dată când a intrat a făcut o adevărată scenă, din cauza bolii lui – Alzheimer. Astfel, de rușine, bărbatul nu a mai intrat.

A inventat totul, pentru ca soțul său să nu intre la bănuieli

Donna Marino a recunoscut că a inventat acest scenariu pentru a-l determina pe soțul său să nu intre în bancă, unde ar fi descoperit lipsa anumitor sume din conturile sale.

Fiica victimei spune că tatăl său a crezut-o pe Donna pentru că și mama lui a fost diagnosticată cu Alzheimer. Pe măsură ce a crescut, teama că ar putea moșteni Alzheimerul de la mama sa a devenit una dintre cele mai mari temeri ale bărbatului.

author avatar
Alina Costache
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger