AcasăNewsO elevă de 16 ani şi-a înjunghiat profesorul în spate, cu un...

O elevă de 16 ani şi-a înjunghiat profesorul în spate, cu un cuţit pentru tăiat porcii, la Oradea

Caz incredibil la Oradea, unde o elevă de 16 ani şi-a înjunghiat profesorul în spate, cu un cuţit cu o lamă de mari dimensiuni. Se pare că a fost un gest venit din răzbunare, după ce dascălul a prins-o pe fată, azi-noapte, cu un băiat în internat.

S-a întâmplat la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia”, din Bihor.

L-a înjunghiat cu un cuţit pentru tăiat porcii

Eleva s-a dus la școală cu un cuțit utilizat pentru tăierea porcilor și l-a înjunghiat în spate pe profesor. La fața locului, autoritățile au reacționat prompt, mobilizând o echipă de Terapie Mobilă Intensivă pentru a asigura asistența medicală necesară.

Surse din cadrul anchetei susțin că profesorul a fost înjunghiat cu un cuțit cu lamă de mari dimensiuni.

Minora, arestată de poliţişti

Evenimentul s-a întâmplat în timp ce eleva se afla în biroul directorului adjunct al unității școlare, unde a fost chemată, împreună cu mama sa, pentru probleme de comportament.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Minora de 16 de ani se află, în prezent, în custodia polițiștilor de investigații criminale bihoreni.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, iar polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta și luarea măsurilor legale în consecință”, se arată în comunicatul poliției.

author avatar
Andrei Ștefan
525 afisari

8 COMENTARII

  1. Generatiile noi vin tare din urma. Din cauza lipsei de educatie, manelismului, alcoolismul parintilor, neglijentei parintilor, saraciei, acesti copii sunt in proportie de 85 la suta analfabeti functional, fara meserii, retardati mintal.

  2. asta este rezultatul educatiei woke , ocidentala , sa sufli in curul elevilor si sa le tolerezi orice . de fapt procesul de distrugere a educatiei si a natiei

    • Domnule, ai drepatte. Leoaicele, femelele de gheparzi, de elefanti, de lupi si toate animalele care sunt „organizate” in clanuri isi indeparteaza odraslele si nu prin rugaminti, munca de convingere …ci prin violenta. Altfel, tinerii lei, lupi, gheparzi, tigrii,….. fii lor, s-ar imperechea (prin violenta in final) cu mamele lor si specia si-ar oprii evolutia si ar degenera. Tarile care au initiat si instituit educatia de care vorbiti (ocidentala , sa sufli in curul elevilor si sa le tolerezi orice, de fapt procesul de distrugere a educatiei si a natiei) probabil o sa se implice si in educatia leilor si …. Ca toate animalele se incadreaza pe acest culoar comportamental si unde nu se poate, parintii intervin prin masuri dure. Evident ca si la om se pot produce astfel de anomalii. Insa, la om din lipsa de educatie, apar si alte manifestari comportamentale si devieri de personalitate. Iar educatie fara masuri coercitive, fara masuri energice, dure … nu se poate. Si este in interesul comun al membrilor speciilor, si evident si al umanitati ca parintii sa isi „disciplineze” urmasii inclusiv prin forta. . UE si tarile care experimenteaza educatia fara duritati, au vazut si vor vedea rezultatul acestui mod de atitudine iesit din sfera naturalului. Din pacate, Romania a fost fortata sa adopte un sistem educativ, familial si institutional, sortit evident esecului. Fara educatie impusa, inclusiv prin masuri coercitive, societatea umana se va degrada. Si vor fi tot mai multi si mai multe fiinte care isi vor ataca cu cutitul parintii si educatorii si … fortele de ordine si.. Cei care se manifesta asa, ca aceasta fiinta, au fara indoiala lipsa de educatie si trebuie deportati in Suedia, Olanda, Norvegia, sii… in tarile care au inventat si sustin acest mod de atitudine fata de urmasi, catastrofal.

      • uitati-va la rezultatele olimpiadei internationale de IT . primele 3 locuri ocupate de chinezi (comunisti , domle , rau domle ) , nici un englez , german , american (sic ) adica occidental . ce demonstratie mai trebuie ?

  3. Daca avea 16 ani impliniti inseamna ca iesise de sub incidenta legii cu care ne bat astia la cap pe toate posturile TV.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger