AcasăNewsO eleva a ajuns la spital, dupa ce a fost lovita de...

O eleva a ajuns la spital, dupa ce a fost lovita de un coleg! S-a intamplat intr-o scoala din Timisoara

Incident deosebit de grav intr-o unitate scolara timisoreana. Doi elevi de clasa a VII-a s-au luat la cearta, iar la un moment dat unul dintre ei a luat un scaun si si-a lovit colega!

Izbita in spate, fata in varsta de 13 ani s-a ales cu leziuni serioase si dureri cumplite. Martori la incident, colegii celor doi au chemat imediat profesorii, iar cadrele didactice au cerut ajutorul unei salvari. Dupa ce i-au acordat primul-ajutor, doctorii au transportat-o pe copila la spital, pentru investigatii suplimentare si ingrijiri.

Din primele informatii, potrivit opiniatimisoarei.ro, cei doi elevi ai Liceului Dositei Obradovici ar fi ajuns sa se certe de la un sandwich, pe care fata nu ar fi vrut sa-l imparta cu al sau coleg de clasa, despre care exista informatii ca ar fi un copil problema. Conducerea scolii a demarat o ancheta si urmeaza sa stabileasca ce sanctiune va primi elevul agresiv. Deja baiatul are nota scazuta la purtare, pentru alte abateri, iar acum risca sa fie eliminat de la ore pentru o perioada de cateva zile.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger