AcasăNewsO dronă americană s-a prăbușit în apropierea bazei militare de la Câmpia...

O dronă americană s-a prăbușit în apropierea bazei militare de la Câmpia Turzii. Imagini de la fața locului – VIDEO

O dronă americană s-a prăbușit în apropierea bazei militare de la Câmpia Turzii. Imagini de la fața locului - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

O informație ajunsă la urechile opiniei publice joi după-amiază indică faptul că o dronă americană s-a prăbușit în județul Cluj.

E vorba despre o dronă militară americană MQ-9 Reaper, care s-a prăbuşit în apropierea bazei militare de la Câmpia Turzii, potrivit news.ro.

Din câte a anunțat ministrul Apărării, Vasile Dîncu, drona executa o misiune de antrenament, fiind manevrată de militari americani, indică sursa citată.

Primele imagini de la fața locului

Se pare că drona a picat pe un câmp, într-o zonă nelocuită. Din primele informații, nu sunt victime.

Nu se cunosc condițiile în care s-a produs acest incident, însă, cel mai probabil aceste aspecte vor fi lămurite în cadrul unor verificări.

Ce e MQ-9 Reaper

Într-o postare apărută anul trecut pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării se menționa că „aeronava MQ-9 Reaper este un vehicul aerian fără pilot (UAV) capabil să efectueze operaţii de zbor comandate de la distanţă sau autonome.

Personalul care operează aeronava este dispus, de regulă, în facilităţi militare staţionare şi poate să angajeze obiective şi să observe terenul folosind mai mulţi senzori, inclusiv o cameră termografică. Comanda operatorului durează 1,2 secunde pentru a ajunge la dronă printr-o legătură prin satelit”.

 

author avatar
Andrei Coman
732 afisari

9 COMENTARII

  1. 36 afisari Adica 6 6 6 6 6 6 PE BUNE COMBINATZIILE NOASTRE 💀☠👿😈😆🤣😂😅
    tocmai ce s-a implinit dorinta….cu draci cu laci…cu egr-ul…cum ziceau popalaii la pregatirea referendumului pentru „familia traditionala”….mi-au intrat 32 Milioane Coco In Cont De La Lucica…..Avea O amenda Mai Veche De Dat Intraterestrul Asta…. 👿 😡
    1.O dronă americană a căzut în apropierea bazei militare de la Câmpia Turzii de Redacția Antena 3|14 Iul 2022•15:11
    Because of Reaper’s nature, unit-cost estimates can be tricky. Various media reports cite a per-unit cost from $4 million to $5 million. They are quite incorrect.
    Because they are integral to Reaper’s ability to operate, the ground components for it must be included, and a Combat Air Patrol, or “CAP” (i.e. the specified Reaper operating unit), consists of four air vehicles, not one. Accordingly, the Air Force factsheet for Reaper cites a unit cost not for one air vehicle but for a Reaper CAP (“four aircraft with sensors”) at $53.5 million in FY 2006 dollars (which would be $60.3 million in 2012 dollars

    • ce-i drept rusii au prezentat la un salon militar un dispozitiv de bruiaj al dronelor. nu parea sa mearga pe baza de vodca.

  2. FAIMOASA aeronava MQ-9 Reaper americana s-a PRABUSIT din cauza unei „CIROI” bete care zbura sub controlul rusilor.!!.

  3. La cât mai multe! Apropo, dacă joianis ajunge marele șef al NATO, viitorul acesteia va fi la fel de eșuat ca și România educată…

  4. Bai drona amerloka, trebuia sa cazi fix pesta capul mare si prost al pitkului porno de la sluj-napoca, chiar peste primaria aia infekta de guristi nazisti !! CE stire de breaking news era, cum iesea de acolo pitikul tampit numai in chilotii arsi, cum se vaita el pe acolo, ca numai rusnacii aia salbatici sunt de vina !! Ha ha ha 🙂

  5. Bai pitikule de la sluj napoca, vezi ca urmatoarea drona e programata fix pentru tine, asa ca atentie maxima ce miscari bruste faci pe acolo, prin primaria aia a ta de tot rahatul, stii si tu cum sunt rusnacii aia salbatici, in loc sa il bombardeze pe slugoiul ala nazist amerlok de Zdrelinski, care e o zdreanta imputita, o sa te bombardeze pe tine, cica esti deja pe lista lor de cumparaturi de Craciun !! Ha ha ha 🙂 Bai pitikule, sa te vedem numai in slapi pe frontul de est din Donbass !! Ha ha ha 🙂

  6. SE INMULTESC DOVEZILE PRIVIND NIVELUL TEHNII AMERICANE ;F16 DESMEMBRAT IN ZBOR LA POLIGONUL GLINA GALATI !,PIRANIA REFUZATA DE NORVEGIENI VANDUTE APOI FRAIERILOR ROMANI CU TURELE JAF !,VEZI 2 TESTE RATATE CU RACHETELE HIPERSONICE !,VEZI DRONA DE LA CAMPIA TURZII ATRASA DE LANUL DE PORUMB LA O PROBA DE PASCUT !.
    PE VREMURI ARAM CU MIGURILE RUSESTI !,AZI AM IESIT LA PASCUT DRONELE AMERICANE !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger