AcasăNewsO demisie și două schimbări din funcție după tragedia de la cariera...

O demisie și două schimbări din funcție după tragedia de la cariera Jilț Sud

sursa foto: europafm.ro

Complexul Energetic (CE) Oltenia a comunicat, miercuri, primele măsuri administrative în urma accidentului din ziua precedentă, de la cariera Jilț Sud, județul Gorj. Trei oameni au murit și mai mulți au fost răniți în urma acestei nenorociri.

Astfel, de la nivelul CE Oltenia s-au anunțat o demisie și două schimbări din funcție.

În urma evenimentului care a avut loc în data de 17.01.2023, la Cariera Jilț Sud, Directoratul CE Oltenia a luat act de demisia domnului Gheorghescu Florentin Nicu din funcția de director al Sucursalei Miniere și a decis numirea domnului Paraschivu Ion în această funcție”, s-a transmis, miercuri, 18 ianuarie, într-un comunicat.

Conform CE Oltenia, Ion Paraschivu a deținut anterior funcția de director Direcția Tehnică, director Direcția Producție și director adj. mecanic în cadrul Sucursalei Miniere, desfășurându-și activitatea în cadrul sectorului minier începând din anul 1990.

Doi șefi schimbați din funcție

„De asemenea, Directoratul CE Oltenia a decis schimbarea din funcția de șef UMC Jilț a domnului Dancău Doru și numirea domnului Vulpe Viorel pe această funcție, precum și schimbarea din funcția de șef al Carierei Jilț Sud a domnului Grecu Sorin și numirea în această funcție a domnului Turtoi Tiberiu.

Domnul Vulpe Viorel a deținut funcția de inginer șef Producție la Sucursala Minieră și, anterior, șef Unitate Mineră Jilț Nord, iar domnul Turtoi Tiberiu a deținut funcția de șef schimb Sector”, conform sursei menționate.

Trei oameni au murit în urma accidentului produs, marţi, la cariera gorjeană Jilţ Sud. De asemenea, mai multe persoane au fost rănite ca urmare a accidentului din 17 ianuarie. Citiți mai multe aici: CUMPLIT! 3 morți și 7 răniți, într-o carieră minieră din Gorj: o tanchetă cu muncitori s-a răsturnat!

342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger