AcasăNewsO cursa de ciclism aduce restrictii rutiere, sambata, in Bucuresti. Afla detalii!

O cursa de ciclism aduce restrictii rutiere, sambata, in Bucuresti. Afla detalii!

Daca tot a venit sezonul cald, iar bicicilistii si-au facut din ce in ce mai mult simtita prezenta prin Capitala, alegand vehiculul pe doua roti, in detrimentul masinilor personale sau a mijloacelor de transport in comun, sambata are loc si o competitie de profil, la care participa amatorii ciclismului. Cursa in sine va aduce restrictii in trafic, asa ca e recomandabil ca soferii sa tina cont de acest lucru!

Astfel, trebuie sa stiti ca aceasta cursa de ciclism se va desfasura in jurul Palatului Parlamentului (Casa Poporului), intre orele 10.30 si 16.00, din cate anunta reprezentantii Brigazii Rutiere a Capitalei.

Incepand cu ora mentionata, respectiv 10.30, participantii la competitia respectiva vor parcurge, pe biciclete, traseul situat intre alveola de la Parcul Izvor spre Bulevardul Natiunile Unite – Strada Izvor – Piata Arsenalului – Calea 13 Septembrie – intoarcere in Piata Francofoniei – Calea 13 Septembrie – Strada Izvor – Bulevardul Natiunile Unite, urmand sa se intoarca in punctul de plecare, pana la ora 13.00.

Ca urmare a acestei situatii, circulatia rutiera in zona va fi afectata. Soferilor li se pun la dispozitie doua rute ocolitoare, si anume: Calea 13 Septembrie – soseaua Panduri – Bulevardul Geniului – soseaua Grozavesti – pasajul Basarab sau Splaiul Independentei – Pod Cotroceni– Strada Mircea Vulcanescu – Strada Stirbei Voda – Calea Victoriei – Strada Dem I. Dobrescu – Bulevardul N. Balcescu.

sursa foto: Brigada Rutiera

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger