AcasăNewsO cunoscuta starleta TV, amenintata cu arma de falsi politisti si apoi...

O cunoscuta starleta TV, amenintata cu arma de falsi politisti si apoi pradata

Desi unora le-ar putea parea vreo gluma (sinistra, ce-i drept) sau vreun scenariu desprins dintr-o productie TV in care ar putea aparea tanara starleta, s-a dovedit ca e o informatie cat se poate de reala si de trista pana la urma, avand in vedere ca este vorba despre o tanara mama ajunsa intr-o ipostaza datatoare de fiori.

Kim ar fi ramas si fara telefon, dupa "vizita" falsilor politisti

Cunoscuta Kim Kardashian, starleta al carei nume sunt mari sanse sa fie asociat cu posteriorul sau greu de trecut cu vederea, pe motiv de proportii, s-a trezit protagonista fara voie a unui episod de groaza. Potrivit CNN, care citeaza purtatorul de cuvant al fotomodelului, Kim a fost speriata serios – dupa cum era lesne de asteptat- ca urmare a experientei prin care a trecut, insa dar nu a fost ranita.

Totul s-a intamplat in cursul noptii trecute. Din cate se pare, cel putin doi indivizi – cifra variind chiar pana la cinci persoane- au intrat peste ea in camera in care se afla, intr-un imobil din inima capitalei franceze. Si, dupa ce ar fi amenintat-o cu un pistol, ba chiar ar fi imobilizat-o intr-o ata camera decat cea in care se afla (aceasta informatie nu si-a gasit inca o confirmare clara), ar fi deposedat-o de mai multe bijuterii. Din cate titreaza presa internationala, pe langa cea sentimentala, accesoriile au, pare-se, o valoare insemnata, paguba fiind estimata la cateva milioane de euro. Cate exact, nu s-a anuntat.

Momentan nu se stie daca tanara in varsta de 35 de ani -vedeta unui reality -show dincolo de Ocean – era singura in apartament in momentul respectiv si ncii unde anume erau cei doi copii pe care americanca ii are cu rapperul Kanye West. Despre cantaret se stie ca ramasese acasa, in Statele Unite, unde deunazi a avut un concert.

Cazul a ajuns in atentia politistilor francezi, care fac cercetari, in incercarea de a da de urma faptasilor si de a recupera paguba.

author avatar
Cristina Stefan
142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger