AcasăNewsO cunoscuta actrita de la Bollywood, gasita moarta la doar 25 de...

O cunoscuta actrita de la Bollywood, gasita moarta la doar 25 de ani!

Industria filmului din India e lovita de o tragedie greu de imaginat. Una dintre tinerele sperante ale Bollywood-ului a fost gasita fara suflare in casa ei din Mumbai.

Jiah Khan avea doar 25 de ani, insa, din motive necunoscute insa, a decis sa-si ia viata. Intr-un moment de ratacire, actrita si-a pus streangul de gat. Trupul sau fara viata a fost gasit chiar de catre mama brunetei, conform BBC. Socati de cele intamplate, apropiatii incearca sa inteleaga ce a impins-o pe tanara actrita sa-si puna capat zilelor.

Si anchetatorii vor sa stabileasca exact ce s-a intamplat in locuinta actritei, din Mumbai. Misiunea lor e ingreunata de faptul ca Jiah Khan nu a lasat niciun bilet de adio, sau cel putin nu a fost gasit pana la aces moment.

Frumoasa actrita Nafisa Khan, cunoscuta in Cetatea Filmului indian drept Jiah Khan, s-a nascut in America si a crescut in capitala Marii Britanii. Khan si-a dorit o cariera in lumea filmului, asa ca s-a stabilit la Mumbai. Jiah a jucat in primul sau film in urma cu sase ani, in pelicula ” Nishabd”, in care a aparut alaturi de Amitabh Bachchan. De atunci a primit mai multe roluri. Ultimul film al sau, „Housefull”, in care a avut rol secundar, dateaza din 2010.

Sursa foto: Facebook

3.441 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger